Kardeşinden Şeyma Subaşı’na şok!

featured

Acun Ilıcalı ile “Var Mısın Yok Musun” programından sonra yaşadığı aşk ile ün kazanan Şeyma Şubaşı’na, öz kardeşinden büyük şok!

Ilıcalı yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte çıktığı tatile, Şeyma Şubaşı’nın öz kardeşi Kübra Açıl’da eşlik etti. Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Altunkaya ile tatil beldesinde gezerken görüntülenen Açıl, takipçileri büyük şoka uğrattı.

Şeyma Şubaşı açıklama yapacak mı?

Zor zamanlardan geçen Şeyma Şubaşı, Mısırlı sevgilisi ile kısa bir ayrılığın ardından yeniden barışarak enerjisini tekrar topladı. Olayların ardından sevgilisi Mohammed Alsaloussi kahkahalı pozlar vererek mutluluğunu paylaşırken, kardeşi Kübra Açıl’ın olay hareketi üzerine takipçilerin aklında “Şeyma yorum yapacak mı?” sorusu belirdi.

Acun Ilıcalı ile güzel bir birliktelik yaşayan Ayça Çağla Altunkaya’dan ise herhangi bir açıklama gelmedi.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Yalova’da 1999 yılında doğduğu bilinen Altunkaya’nın, hemşirelik mezunu olduğu kaydedildi. O ses Türkiye programında görüntülenmesinin ardından Acun Ilıcalı ile arasında aşk yaşadığı iddiaları çıkmaya başlamıştı. Ilıcalı, Masterchef programında Ayça Çağla Altunkaya ile verdiği poz ile aşk iddialarını onaylamış oldu.

Şeyma Şubaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi Kimdir?

36 yaşında olduğu öğrenilen Mohammed Alsaloussi’nin ABD’nin Florida eyaletinde dünyaya geldiği belirtildi. Adına kayıtlı olan 11 şirket ile Dünya’nın en zengin arapları listesinde 18. sırada yer aldığı bildirildi. Kısa süre önce Şeyma Şubaşı ile arasındaki yaşanan aşk sayesinde ününe ün katmış olan Alsaloussi, Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın kızları Melisa ile iyi anlaşması da sempati toplamasında büyük etki gördü.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir