Leslie Nedir? Leslie Diyeti İle Nasıl Zayıflanır?

Leslie Nedir? Leslie Diyeti İle Nasıl Zayıflanır?

Kilo vermek isteyen insanlar, ağır spor hareketleri yapmaktan kaçınmaktadır. Kilo vermenin yollarını arayan bireyler, Leslie nedir sorusunu yöneltmektedir. Leslie, kısa tabirle bir fitness eğitmeninin yorucu olmayan hareketler ile eğitim verdiği çeşitli programlardır. Bu programlar sayesinde vücudun istenilen bölgesi üzerine çalışılabilmekte ve zorlu egzersizler yerine daha kolay hareketler ile zayıflama sağlanmaktadır.

Leslie diyeti yapmak isteyen insanlar, Leslie eğitmenliği eşliğinde online olarak bu isteklerini yerine getirebilmektedir. Ancak Leslie egzersizleri yapmak kilo vermek için yeterli olmayabilir. Zira kilo vermek isteyen insanlar yalnızca egzersiz yapmamalı, buna ek olarak dengeli beslenerek kilo verme sürecini olumlu etkilemelidir.

Leslie Kimdir?

Amerikalı bir spor eğitmeni olan Leslie, grup egzersizleri alanında uzman bir koçtur. Uzun yıllardır farklı spor programları ile birlikte sayısız insanın zayıflamasına ve hayallerindeki vücuda ulaşabilmesine vesile olan Leslie, pek çok TV programı ve DVD yapmıştır. Böylelikle Leslie dersi almak isteyen bireyler, internet üzerinden Leslie’nin hazırlamış olduğu programlardan faydalanabilmektedir.

Leslie göbek eritme, Leslie 5 mil, Leslie bacak egzersizi gibi pek çok hareket programı bulunmaktadır. Leslie tarafından hazırlanan bu programların ilk dikkat çeken özelliği, her yaştan insanın zorluk çekmeden yapabileceği hareketlerden oluşuyor olmasıdır.

Leslie Egzersizleri Nasıl Yapılır?

Leslie tarafından hazırlanan programları takip etmek oldukça kolaydır. Zira daha önce de bahsettiğimiz gibi Leslie’nin pek çok DVD’si ve televizyon programı bulunmaktadır. Bunlara ek olarak Leslie’nin tüm egzersizleri Youtube platformunda mevcuttur. Youtube’da bulunan Walk at Home by Leslie Sansone kanalını takip ederek Leslie egzersizlerini yapabilirsiniz.

Leslie, egzersiz planlamalarını belirli bir zorluk ve uzunluğa göre ayarlamaktadır. Bu noktada eğer hiç spor yapmadıysanız ve yeni başlayacaksanız 15 dakikalık kısa ders videolarını izlemeli ve Leslie ile birlikte hareket etmelisiniz. Ancak spor deneyiminiz varsa ve kolay yorulmuyorsanız, 30 dakikalık derslere eşlik edebilirsiniz. İstediğiniz programları kullanarak Leslie göbek basen eritme isteğinizi yerine getirebilir ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Leslie Nedir? Leslie Diyeti İle Nasıl Zayıflanır?

Leslie Diyeti Nedir?

Leslie, yalnızca spor ile ilgilenen bir egzersiz koçu olsa da, beslenme düzeni ile ilgili de tavsiyeler vermektedir. Leslie, zayıflamak için spor yapan bireylere bolca su tüketmesini tavsiye etmektedir. Zira Leslie egzersizleri oldukça terletmekte ve vücudun su kaybına uğramasına neden olmaktadır. Bu nedenle Leslie programı uygulayacak olan bireyler mutlaka su tüketimini arttırmalı ve günde en az 2 litre su içmeye özen göstermelidir.

Su tüketimine ek olarak, Leslie programlarının işe yarayabilmesi için şeker, yağ, karbonhidrat gibi kilo aldıran besin gruplarından uzak durmanız önerilmektedir. Bu besin grupları ile beslenmeyi bırakmayan bireyler, vücutlarını şekillendirme konusunda çok daha başarısız olmaktadır.

Leslie İle Zayıflayanlar Yorumlar

Leslie egzersizleri yapmak isteyen bireyler, ne ile karşılaşacaklarını önceden öğrenebilmek için Leslie ile zayıflayanlar yorumlar konusu üzerine araştırmalar yapmaktadır. Leslie ile zayıflayan bireylerin sayısı oldukça fazladır. Çünkü Leslie, uzun yıllardır grup egzersizleri yaptırmaktadır. Bu programlara itaat ederek zayıflayanların yorumları ise olumlu yönde şekillenmektedir. Zira Leslie egzersizleri, daha önce hiç spor yapmamış olanlar için de uygundur.

Leslie, egzersizlerini genellikle tempolu yürüyüş üzerine planlamaktadır. Buna ek olarak bacak kaldırma, esneme, kol çalıştırma gibi bazı egzersiz çeşitleri tempolu yürümeye dâhil edilmektedir. Bu sayede sıkılmadan ya da push-up ve mekik gibi zorlu egzersizler yapmadan güç harcamanız ve kilo vermeniz olay hale gelmektedir.  Yorumların geneline bakıldığı zaman Leslie egzersizleri yapan bireyler para harcamadıkları ve evden çıkmadan spor yapabildikleri için oldukça mutludur.

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir