Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi!

featured

TRT’nin “Teşkilat” başrol oyuncusu olan ve bir çok projede yer alan, sevilen oyuncu Mesut Akusta, dün öğle saatlerinde kendi evinde beyin kanaması geçirdi.

Olay üzerine Akusta’nın eşi ambulans çağırdı ve Mesut Akusta acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Üzücü haberi sosyal medya hesabından duyuran Şafak Özbir Akusta “Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan Mesut Akusta, 3 saatlik operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. Akusta’nın durumunun iyiye gittiği bildirildi.

 

MESUT AKUSTA KİMDİR?

Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 yılında Konya’da dünyaya geldi. Babasının ölümü üzerine Ankara’ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara’da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Bir çok dizi ve sinema projesinde rol alan Akusta, aşiret ağası, iş insanı gibi ağır roller üstlenerek ön plana çıkıp başarıya ulaştı. Fox TV ekranlarında yayınlanan “Karagül” dizisinde büyük başarı elde eden Akusta şuan ise TRT ekranlarında yayınlanan “Teşkilat” dizisinin başrolünü oynamakta.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir