Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

featured

Ekranların vazgeçilmezi sevilen program, Müge Anlı ile “Tatlı Sert” ne zaman başlayacak sorusu her geçen gün giderek artmakta.

Uzun yıllardır izleyici ile buluşan ve reyting rekorları kırmayı başaran “Tatlı Sert” programı sezon finali yapmıştı. Sevilen program izleyicisi tarafından çok özlendi ve ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Müge Anlı “Tatlı Sert” ne zaman başlayacak? Başlama tarihi belli oldu mu? sorusunu sizler için haberimizde inceledik. İşte detayları…

Müge Anlı başlama tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı “Tatlı Sert” programı için geri sayım başladı. İzleyicilerin merak ettiği soru karşısında yanıt veren program yapımcısı Müge Anlı sosyal medya hesabı üzerinden 19 Ağustos’da yaptığı paylaşımda “Allahın izni ile 10 gün sonra beraberiz” duyurusu yaptı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert kaç yıldır yayında? Programın amacı nedir?

Programın sunuculuğunu ve aynı zamanda yapımcılığını Müge Anlı yapmaktadır. Kayıpları bulma, cinayetleri çözme, ve aileleri kavuşturma amacı ile yapılan bir programdır. Müge Anlı’nın yanı sıra, Avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen programda yer almaktadır. 13 sezondur devam eden “Tatlı Sert”,  sabah kuşağında en çok izlenen program olarak defalarca retying rekoru kırmayı başarmıştır.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir