Muğla Akyaka Orman Kampı

Muğla Akyaka Orman Kampı

Türkiye’nin en güzel şehirlerinin başında gelen Muğla’nın Akyaka ilçesinde bulunan bu orman kampı genellikle doğaseverler tarafından ziyaret edilmektedir. Doğa ile iç içe olan bu kamp, Muğla şehir merkezine 40 kilometre uzaklıktadır. Buraya kendi aracınızla ya da toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Muğla Akyaka Orman Kampı bünyesinde günübirlik aktiviteler, çadır, bungalov ve karavan kampı yapma imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca Orman Kampı’nda birden fazla gizli koylar bulunuyor. Orman Kampı, Azmak Nehrine ve Kadın Azmak’ına yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Muğla Akyaka Orman Kampı bulunduğu konum ve doğasıyla ziyaretçilerine yazın sıcağında serin ve eğlenceli anlar sunmaktadır.

Muğla Akyaka Orman Kampı
Muğla Akyaka Orman Kampı Fiyatları

Muğla Akyaka Orman Kampı’nda çadır, bungalov ve karavan kampı konaklama imkânları vardır. Ayrıca bu kamp alanında restoran, market, elektrik, su, buzdolabı, çadır, spor alanları ve çocuk parkı gibi olanaklar bulunmaktadır. Kamp yapmak isteyen herkes için bütün temel imkânların bulunduğu bu kampta tertemiz sahilde dolaşabilir, duru denizde ve gizli koylarda yüzebilirsiniz. Ayrıca doğaya saygılı bir işletme olduğumuz için kampımızda ateş yakmaya müsaade edilmemektedir. Bu kurala uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanır. Buna ek olarak kampımızın bulunduğu bölgede telefonlar çekmektedir. Ayrıca işletmemiz bünyesinde misafirlerimizin ücretsiz olarak kullanabileceği bir de otopark bulunmaktadır. Muğla Akyaka Orman Kampı fiyatları, rezervasyon tarihinize, kişi sayısına ve yapmak istediğiniz kampın türüne değişebilmektedir. İnanılmaz bir tatil deneyimi yaşamak, rezervasyon yapmak ve fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Muğla Akyaka Orman Kampı

Akyaka’da Neler Yapılır?

Ege ile Akdeniz’in birleştiği yer olan Muğla Akyaka, genelde doğal güzellikleri ile insanları kendine çekmektedir. Bu yüzden Akyaka’ya adımınızı attığınız ilk andan itibaren doğa, bütün güzellikleriyle sizi karşılayacaktır. Akyaka’da yapılacak bir sürü aktivite vardır. Bu yüzden bu muhteşem yeri ziyaret etmeden önce bir tatil planı yapmanızda fayda var. Şimdi gelelim Akyaka’da yapabileceğiniz birbirinden güzel aktivitelere göz atmaya.

  • Akyaka’nın berrak denizinde yüzebilir ya da doğayla iç içe olan bu plajda muhteşem deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca deniz kenarında bulunan palmiye ağaçlarının gölgesinde de serinleyerek inanılmaz bir vakit geçirebilirsiniz.
  • Akyaka denizi biraz sığ olduğu için burada denize girmeyi tercih etmeyenler olabiliyor. Akyaka Orman Kampı’nın içerisinde sığ deniz tercih etmeyenler 72
  • Merdiven Koyu, Albay Koyu ve içinde bulunan diğer onlarca koydan birinde denizin tadını çıkartabilirler.
  • Akyaka’da hiç unutamayacağınız bir Kitesurfing deneyimi yaşayabilirsiniz. Alanında uzman eğitmenlerle bu eğlenceli sporu öğrenebilirsiniz. Bu eğlenceli ve adrenalin dolu deneyimi yaşamanızı tavsiye ederiz.
  • Azmak nehrinde isterseniz tekne turu, isterseniz de kano yapabilirsiniz.
  • Akyaka Orman Kampı içinde yer alan dağ yürüyüşü parkurunda dağ yürüyüşü yapabilirsiniz.
  • Azmak nehrinin kenarında bulunan restoranlarda inanılmaz bir manzara eşliğinde lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Ancak buradaki restoranlar genellikle rakı-balık konseptinde hizmet vermektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir