Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz

featured

Usta sinema sanatçısı Nilgün Belgün, yılbaşı alışverişine çıktığı Nişantaşı’nda görüntülendi. Belgün, kızları ve torunları için hediye aradığını söyledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşayan sanatçı, evliliğin ciddi bir müessese olduğunu ve artık evlenmeyi düşünmediğini ifade etti.

2022’de Bekir Aksoy’la birlikte Akatlar Kültür Merkezi’nde sahne alacağını söyleyen Nilgün Belgün, “Bekir Aksoy’la çok güzel; müzikli komedili, danslı şarkılı bir oyun yaptık. 15 Ocak’ta Akatlar’da sahneye koyacağız. Tiyatronun durumunu iyi görüyorum pandemiden sonra, maskeli maskeli herkes mutlu mesut oturuyor. Kalbimde bir kıpırtı var ama yeni oyun için” dedi.

Ünlü sanatçının geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘Gece hayatı olan erkekten koca olmaz’ açıklaması hakkındaki soru üzerine “Haksız mıyım? Evlilik ciddi bir müessese ve bazı kuralları var ona göre yaşamak lazım. Çok gezen erkekten ideal koca olmaz bu benim fikrim. Herkes farklı düşünebilir. Ben seçimlerimde pek yanılmam, bakmayın evliliklerimi yürütememiş olabilirim ama eşlerimin hepsi benim için değerli, efendi insanlardı. Evlilik kolay bir şey değil, flört etmeye ya da aşk yaşamaya benzemiyor. Bu saatten sonra kızlarım, torunlarım var, benim için evlilik söz konusu değil, gerek yok.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir