Pınar Deniz ‘Yargı’ dizisinden ayrılıyor mu? İşte ünlü oyuncunun o iddialara yanıtı…

featured

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu ve senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi, pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen dizide, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı isimler rol alıyor.

 

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, yaşanan bir cinayet vakası nedeniyle yolları kesişen avukat Ceylin Erguvan ile savcı Ilgaz’ın hikayesini konu ediyor. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen ‘Yargı’ dizisi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizide Ceylin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Pınar Deniz’ın uluslararası bir dijital yayın platformundan teklif aldığı ve bu sebeple diziye veda edeceği iddia edildi.

Deniz, hakkında çıkan haberlere Instagram hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi. Ünlü oyuncu, paylaştığı gönderide “İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım ‘Yargı’ dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz. Sevgiler” diyerek iddiaları yalanladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir