Şarkıcı Derya Uluğ’dan hayranlarını üzen haber

featured

‘Sana Çıkıyor Yollar’, ‘Kanunlar Gibi’, ‘Canavar’ ve ‘Okyanus’ gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam evinde fenalaştığı için hastaneye kaldırıldı. Kadınsal bir rahatsızlık geçirdiği öğrenilen ünlü şarkıcının sağlık durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Bir süre sonra toparlanmaya başlayan Uluğ, dinlenme odasına alındıktan sonra hastaneden taburcu edildi.

Bir kaç saattir evinde istirahat eden Uluğ, sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Derya Uluğ kimdir?

1986 İzmir doğumlu Derya Uluğ, Bulgaristan ve Arnavutluk göçmeni kökenli bir ailenin iki kız çocuğundan biridir. Çocukluk yıllarından  itibaren müzik ile yakından ilgilenen Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Muğla Üniversitesi Müzik Öğretmenliği mezunu olan Uluğ, Haliç Üniversitesi devlet konservatuvarında yüksek lisans bitirmiştir.

3 yıl boyunca Ebru Gündeş’in vokalistliğini yapan Uluğ, daha sonra kendi albümünü çıkarmak için şarkıcının yanından ayrılmıştır. İlk teklisi olan ‘Okyanus’u 2016 yılında piyasaya sürmüştür. Single’ında söz ve müziği kendisine ve Asil Gök’e, düzenleme ise Burak Yeter’e aittir. Başarılı şarkıcı, 2016 yılında düzenlenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Solist’ ödülüne almıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir