Seren Serengil: Bu yılın en büyük rezaleti

featured

Sıkı dost olarak bilinen Ebru Gündeş ve Hadise’nin küslüğü ve olay yaratan iddialar bu yıla damgasını vuran konulardan biri oldu. İş adamı Reza Zarrab’a boşanma davası açan şarkıcı Ebru Gündeş, eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını iddia etmişti. Onlardan kadınlardan birinin de, Gündeş ile ‘O Ses Türkiye’ programında bir dönem jüri üyeliği yapan Hadise olduğu söylenmişti. Hadise ile dostluğunu bitiren 47 yaşındaki şarkıcı, hakkında çıkan bu iddialar karşısında suskunluğunu bozmamıştı.

Herkesin çok konuştuğu bu olay, ‘Söylemezsem Olmaz’ programı sunucuları tarafından yeniden masaya yatırıldı. Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle sunuculuğunu yaptığı programa bir süre katılamayan Seren Serengil, şarkıcı Hadiseyi suçlayarak “Bu yılın en büyük rezaleti” dedi. Konuşmasına devam eden Serengil, “Hadise iş arkadaşı olan kadının oradayken ilişkiye girdi gerçekten hançerlemek mi? Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil Hadise’yi suçlayarak “Bu yılın en büyük rezaleti” dedi. Serengil açıklamasının devamında “Hadise iş arkadaşı olan kadının oradayken ilişkiye girdi gerçekten hançerlemek mi? Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir