Survivor’da Kim Öpüştü? Ayşe Yüksel’den İtiraf!

featured

Survivor 2021 yarı finalinde adaya veda eden Ayşe Yüksel, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekiyor! Magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklama gerçekleştiren bir itirafta bulundu!

Onedio’nun Youtube programına katılan Ayşe Yüksel, bu programda gündeme bomba gibi düşecek bir itirafta bulundu! Programda sorulan ‘‘İçinde kalan söylemek istediğin bir şey var mı?” sorusuna şöyle cevap verdi: “İçimde neler neler var, bil bilseniz! Şuraya döksem roman olur adeta. Söylemek istediklerim var; ne kadar doğru ne kadar yanlış, onu sizin takdirinize bırakıyorum…

“Adada öpüştüğünü duyduğumuz insanların, dışarıdaki tutumunun neden devam etmediği veya halkın bundan haberdar olmayışı tabii ki benim içimde kalan şeylerden biri.”

Gerçekleştirilen bu itiraf sonrası Ayşe Yüksel tarafında açıklanan iddianın gerçek olup olmadığı, doğruluk payı sosyal medyada merak edilen kısımlardan oldu!  İddia doğru ise ada’da öpüşen ikilinin kim olduğu belirsizliğini korurken bu çiftin kim olduğu sosyal medyada merakla araştırılıyor!

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir