Swarm Hesap Nasıl Silinir?

Swarm Hesap Nasıl Silinir?

Günümüzde insanlarla etkileşim kurmanın en popüler yolu sosyal medya platformlarıdır. Gündelik yaşantımızdaki olayları, fotoğraflarımızı, videolarımızı, düşüncelerimizi ve daha çok şeyi insanlarla paylaşmak için bu platformları kullanırız. Swarm da bu sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Anlık olarak yer bildirimi yapmanıza ve konumunuzu paylaşmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. Dışarda vakit geçirdiğinizde ne zaman nerede olduğunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilir ve sizinle aynı mekanda olan diğer insanları keşfedebilirsiniz.

Elbette ki bir süre sonra bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçmeniz de oldukça mümkündür. Günümüzde Swarm eskisi kadar popüler olmadığı için kullanmayı bırakmak isteyebilirsiniz. Una ek olarak telefonunuzda hafıza problemleri yaşamanız ya da uygulamadan eskisi kadar keyif alamamanız da Swarm’dan ayrılmak için yeterince iyi nedenlerdir. Herhangi bir sebepten dolayı Swarm uygulamasını silmek istediğinizde hesabınızı da onunla beraber silmek isteyebilirsiniz. Bu noktada pek çok kullanıcı “Swarm hesabı nasıl silinir?” sorusuna cevap aramaktadır. İşte bu sorunun cevabı sizlerle…

Swarm Hesap Nasıl Silinir?
Swarm Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Diğer pek çok sosyal medya platformunda hesabı silmenin yanı sıra hesabı dondurma seçeneği de bulunmaktadır. Ancak Swarm’da bu durum ne yazık ki mümkün değil. Hesabınızı geçici bir süre için kapatamazsınız, sildiğinizde kalıcı olarak silinir. Bununla beraber şimdiye kadar yapmış olduğunuz paylaşımlar ve profilinizde yer alan bilgiler de tamamen silinmiş olur.

Eğer Swarm hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikli olarak bilmeniz gereken bir durum söz konusudur. Swarm hesabınızı telefonunuzdan silemezsiniz. Aynı şekilde akıllı tablet tarzı mobil cihazlarda yer aan uygulama üzerinden de bunu yapmak mümkün değildir. Hesabınızı silmek için bir web tarayıcısına ihtiyacınız var. Herhangi bir web tarayıcısına erişim sağladıktan sonra yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

  • Bilgisayarınızdan ya da akıllı tabletinizden açtığınız web tarayıcısı aracılığı ile “Foursquare hesap silme” sayfasına erişiniz.
  • Açılan siteye Swarm hesabınızda kullandığınız giriş bilgilerini kullanark giriş yapınız.
  • Hesabınıza eriştiğiniz anda açılmış olan pencerede “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu ile karşılaşacaksınız. Bu soruya nedenlerinizi yazarak cevap veriniz.
  • Ardından o sayfanın alt kısmında yer alan “Delete Account” seçeneğine tıklayarak hesabınızı siliniz.

Swarm Hesap Nasıl Silinir?

Swarm Hesabı Silinirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Swarm hesabınızı silerken dikkat etmek isteyebileceğiniz birkaç önemli nokta bulunmaktadır. Öncelikli olarak bu işlemi mobil uygulamalar aracılığı ile gerçekleştiremeyeceğinizi tekrar hatırlatmak isteriz. Swarm hesabınızı kalıcı olarak silebilmek istiyorsanız bir web tarayıcısı üzerinden işlem yapmaya ihtiyaç duyacaksınızdır.

Buna ek olarak eğer Swarm hesabınızı oluşturacağınız zaman “Facebook ile bağlan” seçeneğini tercih ettiyseniz işleminizi gerçekleştirmek biraz daha zor olacaktır. Çünkü bu noktada yukarıda bahsettiğimiz adımları takip ederken en son sayfada “Delete Account” butonu ile karşılaşamayacaksınız. Bu nedenle Facebook profiliniz üzerinde işlemler yaparak hesabınızı silmeniz gerekir. Bunun için Facebook hesabınızda yer alan “Bağlı olan hesaplar” sekmesine göz atabilirsiniz. Eğer Swarm’a yeni üye olacak bir kullanıcı iseniz de Facebook ille bağlanmamaya özen gösterebilirsiniz. Çünkü bu daha sonrasında size hesabınızı silememek gibi birkaç zorluk çıkartabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir