‘Üç Kuruş’un oyuncuları akşam yemeğinde bir araya geldi! Uraz Kaygılaroğlu’nun kavga açıklaması dikkat çekti

featured

Show TV’nin izleyicisini ekranlara kilitleyen dizisi ‘Üç Kuruş’un oyuncuları geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu’da bir restoranda buluştu. Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora, Ekin Koç, Nursel Köse ve Diren Polatoğulları mekana girmeden önce kameralar poz verip, muhabirlerin sorularını cevaplarken, diziye sonradan katılan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade’nin akşam yemeğine neden katılmadığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yanağındaki ruj izlerinin dikkatlerden kaçmadığı ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu “Evet içeride biraz öpüldüm” ifadelerini kullandı. Kaygılaroğlu aynı zamanda, geçtiğimiz haftalarda dizinin yönetmeni Sinan Öztürk ile kavga ettiği iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Yapılan haberlerin doğru olmadığını belirten oyuncu, “Sinan abi beni herkesin içinde dövdü. Çukur ekibinden sağlam bir güruh var arkalarında ama tatlıyla bağlandı. Ben de darp raporu almadım” diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

 

Rol arkadaşı Ekin Koç ise “Bundan sonraki süreçte hikayemiz hızlanacak. Seyircilerimizi ters köşe yapacağız. Hepsi tetikte olsun” şeklinde konuştu.

34 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun giyim tarzı oldukça dikkat çekti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir