VJ Bülent Armağan Çağlayan’ın konuğu oldu! Samimi itiraflarıyla dikkat çekti

featured

90’lı yılların en popüler VJ’lerinden Bülent Çarıkçı, YouTube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ye konuk oldu. Armağan Çağlayan’ın sunumuyla gerçekleşen programda Çarıkçı, İstanbul’dan taşındığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yıllar içerisindeki değişimi ile sevenlerini şaşırtan Bülent Çarıkçı, yaptığı samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Tiyatro okuduğu dönemde elemelerden geçerek kanala başladığını söyleyen ünlü VJ, aynı zamanda Kral TV’den nasıl kovulduğunu da anlattı.

Samimi itiraflarda bulunan Bülent Çarıkçı, “Katıldığım bir programda hiç istemediğim bir sohbetin arasında kaldım. Asla dahil olmadım o konuşmalara. Oray Eğin’in programıydı. Türkiye’deki büyük değişimin son halkalarından biriydi tabii ki yalnızca bu konuşmalar değildi. Fakat o programı terk etmediğim için Kral TV’de devam etmemi istemediler” şeklinde konuştu.

50 yaşındaki Çıkrıkçı, “Huysuz Virjin ile başlayan ambargonun devamıydım ben… Bu bir bahaneydi. Hiçbir saygısızlığım olmadı. Ne Uzan ailesini ne eski kurumuma. Hepimizi ekrandan kaybettirildiğimiz bir gün anlatırım” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir dönem oyunculuk da yapan ünlü VJ, İstanbul’dan ayrıldığını ve bunun yaptığı en doğru şey olduğunu söyledi. Edirne ile Selanik arasında gözlerden uzak bir yaşam süren Çarıkçı, “Anneannemin doğum yeri Selanik’ti, babaannemler Edirne’de… İki yere de gidip geliyorum. Zaten bir günde İstanbul’daki evimi kapattım çıktım. Tüm eşyalarımı arkadaşlarıma dağıttım” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir