Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Tolga Grabioğlu’dan ‘Hugo’ açıklaması: Biri onun videosunu yollasın, araba alacağım

featured

Bir dönemin çocuklarının ‘Tolga Abi’ olarak tanıdığı Tolga Gariboğlu, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere takıldı. Vakit geçirdiği cafe çıkışı arabasının gelmesini bekleyen Gariboğlu’nu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Yaklaşık veslot 16 yıldır Amerika’da olduğunu ifade eden ünlü sunucu, Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo’nun şirketi olan hak sahibi kapandı” dedi.

‘Hugo’ adlı yarışma programına bağlanan ve oynadığı oyunlarda başarılı olamadığı için küfür eden bir çocuk olduğu iddiaları yıllarca konuşuldu. Fakat bu olayı gerçek olup olmadığı henüz veslot giriş bilinmemektedir. 

Yıllar önce Okan Bayülgen’in programına konuk olan 55 yaşındaki ünlü sunucu, küfür olayına dair “Küfür yok, öyle bir şey olmadı, kimse küfür etmedi.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Tolga Gariboğlu, Beyazıt Öztürk’un programında ise “Biri onun videosunu yollasın, araba alacağım’ dedim. Canlı yayında bunu söyledim. Yine yok, çünkü öyle bir şey yok. Yapan varsa çıksın ‘o bendim’ desin. Görüntüsü olsa mutlu olacağım. Kimse küfür yemekten mutlu olmaz ama ben mutlu olacağım” şeklinde konuşmuştu.

veslot yeni giriş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir