17 Aralık’ta vizyona girecek haftanın filmleri

featured

17 Aralık 2021 Cuma günü vizyona girecek, sinema severlerin merakla beklediği “Haftanın Filmleri” ile karşınızdayız. Dünyadan ve ülkemizden en yeni yapımların yer aldığı listemizde Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok ve Karanlık Kız gibi filmler öne çıkıyor.

Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok

Spider-Man’in kimliğinin ifşa edilmesi ile Peter, Doctor Strange’den yardım ister. Herşeyi eski haline getireceği düşünülen büyü yapılırken bir şeyler ters gider, diğer dünyalardan tehlikeli düşmanlar ortaya çıkmaya başlar ve Peter’ı Örümcek Adam olmanın gerçekten ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar.

Karanlık Kız

Kayıp Kız, Elena Ferrante’nin aynı adlı romanına dayanan Maggie Gyllenhaal tarafından yazılıp yönetilen 2021 psikolojik drama filmidir. Olivia Colman’ın canlandırdığı ‘Leda’ isimli bir kadının kumsal tatili, geçmişinin sorunlarıyla yüzleşmeye başlayınca karanlık bir hal alır. Filmde Olivia Colman’ın yanı sıra Dakota Johnson, Jessie Buckley, Paul Mescal, Dagmara Domińczyk, Oliver Jackson-Cohen, Peter Sarsgaard ve Ed Harris gibi isimler de rol alıyor.

Yarım Kalan Hayat

Talihsiz bir şekilde trafik kazası geçiren genç bir adamın hikayesinin anlatıldığı filmde Adam Niskar, kariyerinde önemli yerlere gelmiş bir iş insanıdır. Henüz genç yaşlarında olmasına rağmen iyi bir birikim yapan Niskar, herkesin istediği bir hayata sahiptir. Güzel bir ilişkisi, evi ve işi vardır. Fakat beklenmedik bir şekilde geçirdiği kaza onun hayatını tamamen değiştirir.

Kumbara

Film, bazı sebeplerden dolayı ek iş yapmaya başladıktan sonra hayatı değişen Orhan’ın hikayesini konu ediyor. Sıradan bir aile babası olan Orhan,bir taraftan hasta annesiyle ilgilenirken diğer taraftan da kefil olduğu arkadaşının borçlarını ödemenin yollarını arar.

Maşa ile Koca Ayı 4

Filmde, arkadaşlarıyla çok eğlenceli maceralar yaşayan, hem sinir bozucu hem de sevimli küçük bir kız olan Maşa’nın hikayesi anlatılıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir