Keanu Reeves’in ‘Matrix’ filmlerinden aldığı ücretler açıklandı!

featured

Sevilen bilimkurgu serisi ‘Matrix’in hayranları, son filmi ‘Matrix Resurrections’i izlemek için gün sayıyor. Cuma günü filmseverler ile buluşacak olan film, vizyona girmeden önce HBO Max isimli platformda yayınlanmaya başladı. Platform, popüler film serisinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves’in bu zamana kadar oynadığı tüm Matrix filmlerinden elde ettiği geliri açıkladı. 

1999 yılında yayınlanan Matrix serinin ilk filminde ön ödeme olarak 10 milyon dolar alan Amerikalı aktör, filmin gişede elde ettiği başarı sayesinde aldığı ücreti 35 milyon dolara çıkardı.

Matrix - 1999
Matrix – 1999

 

 

 

57 yaşındaki ünlü oyuncunun, serinin ikinci filmi ‘Matrix Reloaded’ ve üçüncü filmi ‘Matrix Revolutions’dan tam olarak ne kadar kazandığı henüz bilinmiyor. Ancak Celebrity Net Worth adlı internet sitesi, Keanu Reeves’in bu iki filmin gişe hasılatı ve fiziksel kopya satışları ile birlikte toplamda 120 milyon dolar kazandığını yazdı.

 

Matrix Reloaded – 2003
Matrix Revolutions – 2003

Serinin son filmi ‘Matrix Resurrections’dan ön ödeme olarak yaklaşık 15 milyon dolar aldığı söylenen aktörün, film vizyona girdikten sonra kazancını katlaması bekleniyor.

The Matrix Resurrections – 2021

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir