En Popüler Diziler

featured

Dizi sektörü son yıllarda ciddi atılımlar gerçekleştiriyor. Dizi sektöründe yaşanan gelişmeler kişilerin dizi izleme oranlarının artmasına sebep olmuştur. Teknolojinin gelişmesiyle beraberde artık internet üzerinden dizi izleme alışkanlığı gelişmiş durumdadır. Kişilerin vakitlerini geçirmek için dizi izleme alışkanlığı günümüzde oldukça önem kazanmış haldedir. En popüler diziler aşağıdaki listede yer alıyor. İşte o liste

Squid Game

Hiç şüphesiz son günlerin en çok izlenen Kore yapımı dizilerinden birisi de Squıd Game dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi yayın hayatına Netflıx stüdyolarında başladıktan sonra ilk bölümünden milyonlarca kişinin izleme oranına kavuştu. 17 Eylül 2021 yılında yayına giren dizi aksiyon, gerilim ve dram kategorisinde Türkiye’de ve dünyada en çok izlenen ilk 10 dizi arasında yerini almış durumdadır. Diziyi bu kadar popüler yapan dizinin eşsiz senaryosudur. Senaryosunun profesyonel bir şekilde kurgulanması diziyi ilgi çekici hale getirmiş durumdadır.

Dizinin yayınlanmış 1 sezonu ve 9 bölümü bulunuyor. Bölüm başına gösterim süresi ise 32 ile 63 dakika arasında gerçekleşiyor. Güney Kore yapımı olan dizinin 2. Sezon çekimlerinin bir dahaki sene başlayacağı tahmin ediliyor. 4K Ultra HD standartlarında Netflıx platformundan diziyi izleyebilirsiniz.

Breaking Bad

9.5 IMDB puanına sahip olan Breakıng Bad popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeden en çok izlenen Netflıx dizileri arasında yer alıyor. Suç, dram ve gerilim kategorisinde en çok izlenen diziler arasında yer alan dizi her yönden sizlere muazzam bir hikayenin içerisine sokuyor. Dizinin yayınlanmış 5 sezonu toplamda da 62 bölüm sayısı bulunuyor. 2008- 2013 yılında gösterime giren dizi 2013 yılında final yapmıştır. Kimya öğretmeni ve öğrencisi arasında geçen dizi aksiyon dolu sahneleriyle sizleri ekrana büyülüyor.

Game Of Thrones

Final sezonu her ne kadar eleştirilerin odağında olsa da Game Of Thrones en çok izlenen popüler diziler arasında yer alıyor. George R.R Martin’in ‘’Taht Oyunları’’ kitabından esinlenerek uyarlanan ABD yapımı dizi dünyanın en çok izlenen 1. Dizisi olma unvanına sahiptir. Antik çağda görkemli savaş animasyonlarını sizlere sunan Game Of Thrones 7 krallık arasındaki taht mücadelesini anlatıyor. Dizinin yayınlandığı platform BluTV olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon, macera ve dram kategorisinde en çok izlenen diziler arasında popülerliğini koruyan dizinin yayınlanmış 8 sezonu bulunuyor. 8 sezon 73 bölüm sayısı bulunan dizi 2011 ile 2019 yılları arasında yayınlanmıştır. 2019 yılıyla beraber final yapmıştır!

Sherlock Holmes

Netflıx platformunun en popüler dizilerinden birisi de Sherlock Holmes dizisidir. Yayınlanmış 4 sezonu bulunuyor. Suç, dram ve gizem kategorisine mensup olan dizi sizleri muhteşem bir senaryonun içerine sokuyor. Dizinin yayınlanmış 15 bölümü bulunuyor. 2010 ile 2017 yılları arasında yayınlanmıştır. Dizinin 5. Sezonu hakkında yapılmış kesin bir haber bulunmuyor. Ancak dizinin 5.sezonunun çekilmeyeceği son yıllarda bazı dizi yetkilileri tarafından söylenmiştir.

Narcos

Dünyayı kasıp kavuran ünlü uyuşturucu baronu Pablo Esobar’ın hayatının anlatıldığı Narcos sizlere muhteşem bir biyografi dizisi hizmeti sunuyor. 8.8 IMBD puanıyla en çok izlenen diziler arasında yer alan Narcos Netflıx stüdyolarında 2015 yılında yayınlanmıştır. Biyografi, suç ve dram kategorisine mensup olan Narcos yayınlanmış 30 bölümü bulunuyor. Ayrıca 3 sezondan oluşuyor. Dizinin bölüm süreleri 40 ile 45 dakika arasındadır. Dizinin yayın yılı 2015 ile 2017 yılları arasında gerçekleşmiştir. 2017 yılında 30.bölümüyle dizi final yapmıştır. Dizide Pablo’nun iş hayatına ve özel hayatına sıklıkla değiniliyor. Dizinin bazı sahneleri gerçek kesitlerden alınarak izleyicilere sunulmuştur!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir