En Popüler Animeler

featured

Animeler geçmişten günümüze beyaz perde ekranlarında her zaman ilgi çeken yapıtlardan birisi olmuştur. Animasyon filmleri ve dizileri genç, yetişkin bütün yaş grubuna hitap ediyor. Son yıllarda dizi ve film sektöründe adından sıklıkla söz ettiren anime yapıtları her geçen gün daha başarılı projelere imza atmayı başarıyor. En çok izlenen ve en popüler animeler aşağıdaki gibidir. İşte o liste!

Death Note

Anime sektörüne adını altın harflerle yazdıran baş yapıtlardan birisi de Death Note olarak karşımıza çıkıyor. Bu anime 2006 tarihinden itibaren efsane olmaya başlamıştır. IMDB puanı 9,0 olan yapıtın günümüzde hala ciddi düzeyde bir izleyici kitlesi bulunuyor.  Dram ve suç türü anime kategorisinin en etkileyici yapıtlarından birisidir. Mükemmel senaryosunun yanı sıra çizimleriyle, karakterleriyle, her yönüyle sizleri ekrana kilitlemeyi başarıyor!

Hunter X Hunter

2011 yılında ilk yayınlandığı günden bu yana her zaman adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmış bir anime olarak sektörde biliniyor. İlk bölümü 2 Ekim 2011 yılında yayınlanmıştır. Türkiye’de de oldukça fazla izlenen ve tanınırlığı yüksek bir anime olarak biliniyor. Zamanla dünyadaki bütün anime severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Böylelikle kişilerin beğenisini de toplamayı başardı. Hunter X Hunter bu zamana kadar yayınlanmış 150 bölümü bulunuyor. 151. Bölümün ne zaman geleceği ise hala merak konusu olarak gizemini koruyor!

Slam Dunk

Herkesin yakından bildiği ve bir zamanlar Show TV stüdyolarında yayınlanan efsane animelerden birisi de Slam Dunk olarak biliniyor. IMDB puanının 8.9 olması yapıtın ne denli çok izlendiğini kanıtlıyor. Hafta içi öğle saatlerinde yayınlanan anime çocukların en sevdiği animeler arasında yer almayı başarmıştır. Hatta birçok çocuk bu anime başlayacak diye okulu bile ekmiştir. Slam Dunk karakterleri günümüzde doksan kuşaklarının efsanesi niteliğindedir. Yapım yılı 1993 tarihidir. Kaliteli senaryosuyla, muazzam görsel efektleriyle ve çizimleriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmış bir anime yapıtıdır. Anime yapıtları arasında adından sıklıkla söz ettiren ve ilk 5 sırada her zaman yer alan yapıtların başında yer alıyor!

Dragon Ball Z

Anime yapıtları arasında vazgeçilmez yapıtlar arasında yer alan Dragon Ball Z yapıtını izlemeyen günümüzde yoktur herhalde. Pembe dizileri aratmayan bölümleriyle anime diziler arasında efsane bir baş yapıttır. IMFB puanı 8.7 seviyesindedir. Yapım yılı ise 1996 tarihidir. Dövüş anime yapıtlarını seven kişiler için bu anime efsanedir. Nostalji sevenler Dragon Ball Z izleyerek geçmişi yad edebilirler!

Monster

Hemen hemen günümüzde herkesin efsane anime yapıtları arasında yer alan yapıtlardan birisi de Monster olarak bilinir. 2004 yılından bu yana en çok izlenen ve popülerliği yüksek olan anime yapıtlarının arasında yer alıyor. Başarılı müzik efektleriyle her yönden izleyicilerini ekrana büyülemeyi başarıyor. Anime ilk başlardaki bölümlerde ağır olarak ilerliyor olsa da bölümler ilerledikçe çok daha akışkan olacaktır! 8.6 IMDB puanına sahip olması ne kadar fazla izlendiğini gözler önüne seriyor!

One Outs

Spor ve zeka oyunları severler için mükemmel bir anime yapıtı olan One Outs 8.4 IMBD puanıyla en çok izlenen anime yapıtlar arasında yer almayı başarıyor. Yapım yılı 2008 olarak karşımıza çıkıyor. Beysbolun sadece bir spordan ibaret olmadığını izleyicilere kanıtlamış oluyor. Muhteşem görsel efektleriyle, ustaca kurgulanmış senaryo yapısıyla izleyicileri ekranla bütünleştirmeyi başarıyor. Geçmişten günümüze en çok izlenen ve en popüler anime yapıtları arasında yer almayı başarıyor. Anime diziler kategorisinde her zaman ilk 10’da yer almayı başarmış bir yapıttır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir