İzlenmesi Gereken Animeler Listesi

featured

En iyi anime isimlerini vermek kimileri için iyi olmasa da anime önerileri arayanlar ve anime önerilerini en iyi animeleri izleyerek geçirmek isteyenler için doğru bir seçimdir.

En çok izlenen anime ve görmeniz gereken anime n derlemesi ile animeyi en iyi anime önerileri listemize dahil ettik. En iyi animeler listemizde yer alan bu animelerin çoğu milyonlarca kişi tarafından izlenen animeler kısacası en çok izlenen animelerdir. Ardından en iyi anime önerileri listemize geçiyoruz; 

Mirai Nikki

Mirai Nikki Konusu: Düşünün günlük hayatta yaşadığınız her şeyi her gün telefonuna yazan birisiniz. Tuttuğunuz günlükler, ileride ne yazacağınızı size önceden bildirecektir. Tanrı seçtiği kişileri günlüklerine koyar. Günlükleri veya kendileri bozulmuş olan günlük kullanıcıları silinecektir. Bu acımasız oyunun hayatta kalanları, eski ve ölmekte olan bir tanrının yerini alacak. 

Sailor Moon

Sailor Moon Konusu: Bir varmış bir yokmuş ama bir öğrenci. Bir gün okula giderken alnında ay işareti olan bir kediyle karşılaştı. Kediye evren denir ve bu kedi konuşuyor. Bu kedinin görevi, yıllar önce Queen Serenity of the Moon Kingdom’da hapsedilen Metallia’nın kaçması durumunda geleceğe gönderilecek olan savaşçıları uyarmaktır. Luna, Karanlığın Krallığı’ndaki savaş sırasında kedi Sailor Moon Usagi’yi uyandırır ve diğer savaşçıları arar. 

Sword Art Online

Sword Art Konusu: Hepimizin birdenbire hayalini kurduğu mükemmel rüya: Ya oynadığım oyuna girebilseydim? Bir soru ile başlayan Sword art online teması, güzel ve ayrıcalıklı bir temayı ele alıyor. Ancak bu oyun geliştiricileri kötü niyetliyse ve sizi oyundan çıkarmanın tek bir yolu varsa ne yapacaksınız? Anime Sword art Online, izlemeniz gereken animelerden biri olduğunu düşündüğümüz en iyi anime listemizde. 

Akame ga Kill – En İyi Animeler

Akame ga Kill Konusu: Efsane animeler, çizgi filmler, savaş sahneleri ve duygular içeren anime izlemek istiyorum, hangi animeyi izlemeliyim? İsteyenlere rahatlıkla önerebileceğim bir animedir. Özellikle son savaşta uzun yıllar kaybolmayan bir etkisi oldu. Anime önerileri, en iyi anime: İzlenecek en iyi anime listemde olurdu. 

Bleach

Bleach Konusu: Bleach, hayalet görme yeteneğine sahip 15 yaşındaki lise öğrencisi Ichiga Kurosaki’nin hikayesini anlatıyor. Bir gün Kötü Ruh’u izlerken Rukia Kuchiki Ichigo adında bir ölüm meleğiyle tanışır. Kötü bir ruha karşı verdiği savaşta yaralandığı için gücünü Ichigo’ya devretmek zorunda kalır. Böylece Ichig ve Rukie’nin maceraları başladı. Birlikte kötü ruhları, huzursuz ruhların gömülü ruhlarını veya Konsoh’u arayacak ve onları Soul Society’ye gönderecekler. 

Psycho-Pass

Psycho-Pass Konusu: Psycho-Pass Konu: İyi aksiyon anime, Psycho-Pass, Kahramanlarımız, insanların güvenliğini sağlamak için yapılmış özel bir silah Unit-1 ile suçlularla savaşır. Cyberpunk animatörlerinden biri olan Psycho-Pass, çok sayıda hayran ve destekçi çekmeyi başardı. 2021’in en iyi animeleri listemize bu şekilde dahil oldu. 

Naruto

Naruto Konusu: Naruto’nun konusu: Naruto’nun ebeveynleri, o gençken, ninja birinci sınıf bir meslek olarak kabul edildiğinde öldü. Zalim bir ruh Naruto köyüne saldırdıktan ve bir ninja tarafından yendikten sonra, Naruto, ruhu Naruto’ya bağlandığında ünlü oldu. Büyürken etrafındakiler tarafından reddedildi. 

Kuroko no Basket – En İyi Animeler

Kuroko no Basket Konusu: Daha önce Mucizeler Takımı unvanını kazanan mağlubiyetsiz lise takımı, lise sonunda ve lise başında dağıldı. Kuroko da bu efsanevi takımın bir parçası ve hatta en değerli oyuncusu. Lisedeki herkes onun geldiği okulu duyunca ayağa kalktılar, onu karşılamak için ayağa kalktılar ama öğrettiklerinde Kuroko’nun sıradan bir insan olduğunu ve hiçbir yeteneğinin olmadığını anladılar. Bir süre sonra Kuroko’nun başka kimsede olmayan bir yeteneğe sahip olduğunu fark etti. Kendini unutulmaz kılma yeteneği üst düzeyde. Zayıf kişiliği onu bu oyunda çok başarılı kılıyor. Kesinlikle görmeniz gereken animelerden biri olan Anime Kuroko no Basket. 

Erased – En İyi Animeler

Erased Konusu: Sadece 18 yıl önce, ilkokul yıllarında Satoru Fujinuma sınıfı bir kız öldürüldü ve polis tutuklayamadı veya bir suçlu bulamadı. Kahramanımızda derin bir psikolojik travmaya neden olsa da gerçekte bu olayı asla hatırlamayacağı bir düzeye taşımıştır. Bir gün Satoru kendini geçmişte yolda bulur ve bu arkadaşını kurtarmaya çalışırken olayı hatırlamaya başlar. Bir mini anime olan Erased, Netflix’ten bir anime olmasına rağmen büyük beğeni topladı. Unutulmaz, en iyi anime listemize dahil edilecek. 

Code Geass

Code Geass Konusu: Japonya ve İngiliz İmparatorluğu arasındaki savaş sonrası dönemde geçen Code Geass, Japonlara baskı yapan, onlara sapkın lakaplar takan İngilizler ile Geass adı altında iktidarı ele geçirmeye ve onu kullanmaya karar veren Lelouch adlı genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Britanya İmparatorluğu’nun yıkılması için. İzleyicileri Death Note ile çok ortak noktası olduğunu söylese de, görmeniz gereken bir şey olduğunu söyleyemeyiz. 

Dragon Ball Z

Dragon Ball Z Konusu: 2019 yılının başına kadar rekorlar kıran Dragon Ball Z serisinde bu sefer Son Goku büyümüş ve Son Gohan adında bir çocuğu olmuştur. Gökhan 4 yaşında. Bu dizide Goku geçmişini ve kim olduğunu buluyor. İlk diziyi izlemeden izlemenizi tavsiye etmesem de Japonya’daki IMDB izlenme ve reyting istatistiklerine bakarsanız mutlaka olması gereken animelerden biri olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. 

Slam Dunk – En İyi Animeler

Slam Dunk Konusu: Kuroko no Basket ile zıt ve benzer anime olduğu düşünülse de büyük bir hata olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Slam Dunk, basketbolu hiç görmemiş insanları basketbolu, hiç anime görmemiş insanları ise animeyi sevdiren bir animedir. En iyi animeler listemizde Slam Dunk’a yer ayırırdık. Bu, spordaki en iyi animelerden biridir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir