2021 Yılında Trend Olmuş Saç Örgü Modelleri

featured

Saç örgü modelleri, hem yetişkinlikte hem de çocuklukta en çok tercih edilen modellerden biridir. Kolay yapılması, şık duruşu ve uzun süre bozulmaması sebebiyle saç örgüleri sıklıkla tercih edilir. Saçları örmek için onlarca farklı yöntem ve model vardır. 2021 yılında trend olmuş saç örgü modelleri ve daha fazlasını yazımızda sizler için derledik.

1.      Afrika Saç Örgüsü

Afrika saç örgüsü her zaman çok sevilerek kullanılan bir model olsa da 2021 yılında daha da trend hale gelmiştir. Bu model diğer örgü çeşitlerine göre daha zahmetlidir ve örülmesi daha uzun sürer. Ancak yaklaşık 3-4 ay boyunca bozulmaması nedeniyle çok kullanışlıdır. Üstelik sadece şampuan ile temizlenebilen Afrika saç örgüsü, sizin saç bakımına harcadığınız zamandan tasarruf etmenizi de sağlar.

2021 Yılında Trend Olmuş Saç Örgü Modelleri

2.      Fransız Saç Örgüsü Modeli

Fransız saç örgüsü modeli saçlarında estetik görünüm isteyen kişiler için idealdir. Özellikle bahar ve yaz aylarında elbiselerle çok güzel kombinlenebilen bir saç modelidir. Fransız saç örgüsünde klasik örgü modeli daha profesyonel bir görünüm elde etmenizi sağlarken yandan örgü modeli ise romantik bir görünüm oluşturur.

2021 Yılında Trend Olmuş Saç Örgü Modelleri

3.      Çift Hollanda Saç Örgüsü Modeli

2021 yılında trend olmuş saç örgü modellerinden biri de çift Hollanda saç örgüsü modelidir. Çok şık ve pratik olması sebebiyle son zamanlarda popüler olmuştur. Çift Hollanda saç örgüsü modeli günlük kullanımlarınızda sizi daha güçlü ve çekici bir görünüme ulaştıracaktır.

 

2021 Yılında Trend Olmuş Saç Örgü Modelleri

4.      Taç Saç Örgüsü Modeli

Taç saç örgüsü modeli de son zamanların trend olan örgü modellerinden bir diğeridir. Günlük kullanımlardansa balo, nişan, nikah gibi özel günlere daha çok yakışmaktadır. Bu saç modelini yapmak için saçınızı Fransız ya da Hollanda örgüsüyle örüp, örgünün ucunu taç oluşturacak şekilde karşı tarafa sabitleyebilirsiniz.

2021 Yılında Trend Olmuş Saç Örgü Modelleri

5.      At Kuyruğu Saç Örgüsü Modeli

At kuyruğu saç örgüsü modeli günümüzde en popüler saç örgülerinden biridir. Yüksekten yapılmış at kuyruğuyla yüzünüzü uzun gösterebileceğiniz için sıklıkla tercih edilir. Üstelik bu örgü modelini de her yerde kullanabilirsiniz.

Trend Saç Örgü Modelleri İçin Saç Örme Aparatları

2021 yılında trend olmuş saç örgü modellerini saçlarınızda kullanmak istiyor fakat saçlarınızı örmekte zorlanıyorsanız bu aparatlar tam size göre. Aşağıda sizin için derlediğimiz örneklerden edinerek saçlarınızı çok daha kolay örebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

  • Saç örme iğnesi/ayracı
  • Yandan örme aparatı
  • Elektronik saç büküm aracı
  • Saç ayırma aparatı

Trend Saç Örgü Modelleri İçin Aksesuarlar

2021’de trend olmuş saç örgü modellerini saçınıza uyguladıktan sonra şıklığınızı arttırmak için aksesuarlar kullanabilirsiniz. Saçlarda aksesuar kullanımına yönelik tavsiyelerimizden bazıları şunlardır;

  • Örgülü saçlarınızın parlak görünmesini istiyorsanız aralarına saç küpeleri takabilirsiniz.
  • Saçlarınızı ördükten sonra daha derli toplu bir görünüm elde etmek istiyorsanız taç takabilirsiniz.
  • Saç örgünüzü ördükten sonra daha enerjik ve sıcak bir görünüm elde etmek için saç zincirleri, saç ipleri ya da tüylü tokalar kullanabilirsiniz.

 

2021 Yılında Trend Olmuş Saç Örgü Modelleri

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir