CİLT BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ

CİLT BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ

Yaza girmeye hazırlandığımız şu dönemlerde, insanlar ciltlerine daha bir dikkat kesilir. Ciltte oluşan yanık izleri, bölgesel oluşan kararmalar, insanlar için problem oluşturmaktadır. Zaman içerisinde ciltte birçok deformasyon meydana gelir. Tüm bu cilt lekelerinden sıkılanlar, cilt beyazlatma yöntemleri konusunda araştırma yapmaktadır. Kendi uygulayacağınız formüller ile cildinizi beyazlatmak mümkün. İstediğiniz o beyaz, parlak, ipeksi ciltler için; işte cilt beyazlatma yöntemleri:

Yoğurt ile Laktik Asit Desteği

Yoğurt ile Laktik Asit Desteği

Yoğurdun içinde bulunan laktik asit sebebiyle cilt tonunuzu açmak mümkündür. Belli bir miktar yoğurdu yüzünüze maske yapmanız yeterlidir. Böylelikle yoğurdun içerdikleri sayesinde yüzünüz beslenecektir. Maskesini uyguladıktan sonra yoğurt yüzünüzde kuruyacaktır. Kuruma gerçekleşince ılık suyla yüzünüzü yıkamalısınız. Bu işlemi bir ay boyunca her gün uyguladığınızda istediğiniz verimi elde edeceksinizdir.

Taze Limon ile Ferahlatan Beyazlık

Taze Limon ile Ferahlatan Beyazlık

Cildinizde kararmalar mevcutsa, limon sizin için mükemmel bir ürün. Hatalı uygulanan epilasyonlar ve zamanla oluşan kararmalardan mustaripseniz limon imdadınıza yetişir. Limon, tıpkı yoğurt gibi, içinde bulunan asit sayesinde beyazlatma sağlayabilmektedir. İhtiyacınız olan bir adet limon ve bıçaktan fazlası değil. Bir adet limonu ortadan ikiye keserek, kararmaları fark ettiğiniz bölgelere masaj yaparak yarım limonu sürebilirsiniz.

Beyazlamasını istediğiniz bölgeyi limon ile güzelce ovun. Bu işlemin ardından en az yarım saat beklemeniz gerekmektedir. Limonun çalışması bittikten sonra ılık suyla cildinizi yıkayabilirsiniz. Daha sonra istediğiniz bir nemlendiriciyi sürmenizde fayda vardır. Gün geçtikçe limonun mucizelerine siz de inanamayacaksınız.

Aloe Vera ile Gelen Tazelik

Aloe Vera ile Gelen Tazelik

Aloe veranın günümüzde girmediği ev kalmadı neredeyse. Şöhreti sayesinde evde herkes kendi aloe vera bitkisini yetiştirir hale geldi. Bitkinin yapraklarından elde edilen jelin faydaları saymakla bitmez. Elbette cilde de epey faydalıdır. Ten renginizin açılmasını sağlamakta bu faydaların arasındadır. Yapmanız gereken şey, aloe vera jelini cildinize uygulamak. Böylelikle gün geçtikçe cildinizin beyazladığını sizde fark edeceksiniz.

Portakal Suyu ve Zerdeçal Birlikteliğinden Doğan Güç

Portakal Suyu ve Zerdeçal Birlikteliğinden Doğan Güç

Portakal, içerdiği vitaminler sebebiyle müthiş bir destekleyicidir. Zerdeçal ise harika bir iltihap giderici özelliği olan besindir. Bu iki ürünün karışımından da süper kahraman özelliği beklemek gerekir. Bir adet portakalın yarısının suyunu sıkın. Daha sonra bu portakal suyuna toz zerdeçal ekleyin. Zerdeçalın miktarı, portakalın sululuk oranına göre değişmektedir. Portakal suyunda hafif bir yoğunluk elde edene kadar ekleyebilirsiniz. Bu karışımı cildinizde istediğiniz bölgeye uygulayıp bir saat bekleyebilirsiniz. Gece yatmadan önce hazırlar ve uygularsanız, sabah kalktığınızda ılık bir suyla durulamanız yeterli olacaktır. Karar size ait. Sonuçlarını, düzenli bir uygulamadan sonra almaya başlayacaksınız.

Pirinç Unu ve Süt ile İpeksi Beyazlık

Pirinç Unu ve Süt ile İpeksi Beyazlık

Bu karışım, cildini beyazlatmak isteyenler için en etkili yöntemlerden biridir. 2 yemek kaşığı pirinç ununu bir kaba ekleyin ve muhallebi kıvamı elde edene kadar süt ekleyin. Elde ettiğiniz karışımdan bir miktar masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrası, karışım cildinizde kuruyacaktır. Kuruduğu noktada uyguladığınız bölgeyi ılık bir suyla yıkayabilirsiniz. Özlediğiniz ipeksi beyazlığa kavuşmak, düzenli uygulamadan sonra sizlerle olacak.

Kilo vermekte zorlanan bireyler için birbirinden değerli bilgiler içeren, Kilo Veremiyorum Diyenlere Özel Tavsiyeler? makalemizi okuyabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir