Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Nasıl Hesaplanır?

Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Nasıl Hesaplanır?

Doğruluk oranlarına bakmak gerekir ise, Çin takvimine göre, cinsiyet belirlemek için yapılan testlerin, herhangi bir bilimsel tarafı olmamaktadır. %50’lik doğruluk oranını saptamakla birlikte, doğruluk şansının payı olduğu da düşünülmektedir. Kısacası, yazı tura misali, madeni parayı hava atmaktan öte bir sonuç değildir. Bu sonuçta doğruluk oranını yansıtmadığı, anlamını taşımaktadır.

Bu sebepler baz alınarak, bazı kadınlar doğruluk oranına inanırken, bazı yönden ise, tam tersine şans oranlı benimseyerek yanlışlık düzeyi saptanabilir. Bazı bilimsel açıdan araştırmacılar %10’luk hesaplama yanlışı olabilir, geriye kalan kısım ise doğruluk payı olabilir önünde açıklamalar yapılsa da, bilimsel yönden, herhangi bir gerekçe gösterecek delil saptanmadığı için, tartışmaya açık bir konu olarak yer almaktadır. Bu tarz cinsiyet hesap makine sistemi, sadece eğlenmek ve vakit geçirmek amaçlı  kullanılabilir. Bu, doğumdan önce cinsiyetin öğrenilmesi yönünde, doğrulamanın gerçekçi bir seçeneği olmamakla birlikte,  ve ultrason gibi bilimsel olanaklar var iken, bu sonuçlar açısından yer almaz.

Çin Cinsiyet Coğrafyası

Çin, cinsiyet belirleme hedefinde, tablo niteliğinde bir takım sonuçlar ortaya atılmıştır Asırlar öncesine dayanan, tarihsel varsayımlara sahip sonuçlar olduğuna inanılmaktadır. Bununla birlikte Change (değişim) geleneğine dayanmaktadır ve Yin ve Yang gibi, beş bileşen üzerinden sonuçlara yer verilmektedir. Qing mensubuna bağlı, imparatorluk ailesi için oluşturulan bu bileşenler, neticelendirilen çizelge üzerinden iş planları ve bununla birlikte, benimsenen evlatları ilerisi için düşünülerek, para kazancı ve aile soyunun devamı açısından yer verildi.

Qing Sarayı’nda sergilenen bu eserler,  halka kapalı olmuştur. Çıkan isyan zamanında, Qing hanedanlığının çöküşü ile birlikte, yağmalanmış bir çok değerli eşyalar ön plana çıkmaktaydı. Daha sonra İngiltere’ye tekrar getirilirken, o döneme ait Kral tarafından  edildi ve değerlendi.

Belirtilen grafikler, Çinli bir bilim insanlarının, detaylı bir şekilde yer verdiği ve bununla birlikte, incelemeye aldığı bununla birlikte, kendi yurduna getirdiği, bir profesör ile birlikte, Avusturya’ya gitmesiyle ortaya sunulmuştur.

 

Genel olarak, takvim ile Çin rahminde harcanan zamanı sayma pratiği arasındaki fark nedeniyle Çin ay sisteminde bir veya iki yaş büyüksünüz. 1901’den 2100’e kadar olan tüm Makale üzerinden, okumaya devam ederek, Cinsiyet yaşı ile ilgili, bilgilere erişebilirsiniz.

Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Nasıl Hesaplanır?

Hesap Makinesi ile birlikte, Bebeğin Cinsiyetini Öğrenme olanağı var mıdır?

Bebeğinizin cinsiyeti sadece erkek tarafından gelen, spermdeki kromozom ile belirlenir. Babadan oluşan Z kromozomu ile birlikte, annenin X kromozom  bileşeni ile birlikte, erkek cinsiyeti belli olur, babadan gelen Y kromozomu ile birlikte, annenin Y kromozomu bileşeni, kız cinsiyetini belirlemektedir.

Bu yönden, Çin hesap makinesi ya da başka çeşit hesap makineleri,  ileri hayatınızdaki bebeklerini cinsiyet tablosunu, doğru bir yönde önüne sermenize, yardımcı bir yol çizmez.

Çin, cinsiyet belirleyen hesaplayıcılarını, takip altına alan insanlar, bir kadının hem doğum tarih oranını, hem de gebelik zamanını ve ikiz ya da tek bir çocuğa hamile kalabileceğine inanmaktadırlar. Ancak, bu konunun, bilimsel bir açısı yoktur .

En Sık Gündeme gelen Sorular

Çin Cinsiyet Tablosu İkizler, Üçüzler Tahmin Ediyor Mu?

Öncelikle, cinsiyet tablosu inancı İkiz, üçüz vb. benzeri  cinsiyet oranlarını, tahmin edebilme imkanı yoktur, çünkü bu sperm sonucu, meydana gelen olaydır. Sadece gebe kalma zamanına ve ilerleyen dönemlere göre, bebeğin cinsiyeti doktorlar tarafından gösterilir.

Gebelik zamanımı tahmin edilememekte. Cinsiyet Hesap Makinesi Doğru Bir İşlev Sergiliyebilir Mi?

Kesinlik belirten zamanı tahmin edemiyorsanız,  adet döneminize yakın, 13 gün ilave ederek ortalama bir süreç zamanı elde edilebilir. Bununla birlikte, hamile kalmanın gerçekleşebileceği, süreç zamanını anlamanıza eşlik edecektir. Fakat, her zaman doğru cinsiyet zamanını belirleyemezsiniz.

 Çin Cinsiyet Belirleme Hesabı Ve Shettles Yöntemi Uzantısındaki Farklılık Nedir?

 

Çin yöntemi ile birlikte, annenin ay yaşına, ve bununla birlikte, Shettles yöntemi ve içeriğinde, cinsel ilişki planlaması, vb. içerikliğe göre değişkenlik göstermektedir.

Çin Cinsiyet Belirleyicisi Nasıl İşlemektedir?

Çin cinsiyet zamanı ile birlikte, annenin ay yaş durumu ile birlikte ve bu durum baz alınarak, ay dönemi gebe kalma tarihini içermektedir. Eğer ‘ay tarihleri’ bilmiyorsanız sorun değil.

Sizler için basit bir anlatım şekli sunmaktayız. Önemli olan, esas doğum tarihiniz ile birlikte, gebe kalma tarihinizi toplayın ve hesap makinesi otomatik olarak ay oranı, yaşı ile birlikte ve ay ortalamasına dönüştürür ve ortaya çıkan sonuç gün yüzüne çıkmaktadır. Hesaplama Çin bebek cinsiyet şablonu baz alınarak belirlenmektedir.

Not: Hamile kalma genellik göstererek, son adet  dönemin ilk başından itibaren 11-21 gün arasında boy göstermektedir. Uzun adet varyasyonunda, belirlenen doğum tarihi ile birlikte, Örnek verilmek gerekirse, 24 gün arasında bir döngüsel sonuçlar var ise, 12.gün gebe kalma olasılığınız daha yüksek bir sonuç göstermektedir, fakat 50 günlük bir döngüsel sonuç var ise, 25. günde gebe kalma olasılığı yükseklik kazanmaktadır. Bundan sebep, hamile kalma zamanının, tam olarak tarihinin bilinemeyeceği, çoğunlukla bir tahmin yürütüldüğünü unutmamak gerekir

Örneğin,

  • Farklı şekilde, hamile kalma zamanınız, 4 Haziran 2016 ise, diğer ay ki hamilelik zamanı  19 Nisan 2016 olarak gösterebilir.
  • Ay yaş oranı ile birlikte, hamile kalma zamanı iletilerek, muhtemel olarak bir kız çocuğunuz, dünyaya gelme ihtimali yükseklik gösterir .

Çin Ay Yaşı Hesaplama

Çinliler, bebeğin rahimdeki oluşum ile birlikte, yaş oranını hesaplamaktadırlar. Bu sebeple, bebek dünyaya geldiğinde, tekli olarak söylenmektedir. Çin ay yılı ile birlikte, doğum ay oranına bir yıl eklemektedir. Bu sebepler orantısında, bu tarz yöntemlerin sadece bir varyasyon ya da varsayım olarak bildirilmektedir. En doğru sonucu sizlere doktorunuz söyleyecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir