Deniz Akkaya hapse mi girdi?

featured

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya arasındaki polemiğin tansiyonu giderek arttı. Selin Ciğerci çileden çıkarak Deniz Akkaya hakkında öyle şeyler söyledi ki… Bakalım Akkaya bu durum karşısında ne yapacak?

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya arasında ne yaşandı? Deniz Akkaya hapise mi giriyor? Selin ciğerci neler söyledi? sizler için büyüyen polemiği haberimizde inceledik, işte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak duygularını ifade etti. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda “taşıyıcı anne aracılığı ile çocuk sahibi olmak istiyorum ve dualarınızı bekliyorum” şeklinde konuşarak bir çok ünlü ismin desteğini aldı.

“Çocuk sahibi olamazsın”

Olay üzerine Deniz Akkaya’nın yorumculuk yaptığı programa telefon bağlantısı ile katılan Ciğerci, yaptığı paylaşım hakkında konuştu, Deniz Akkaya ise “sen çocuk sahibi olamazsın” sözleri ile gerginliğe sebep oldu.

“Sen fuhuş yaptığını itiraf etmiş bir insansın”

Akkaya’nın sarfettiği söz üzerine aşırı sinirlenen Selin Ciğerci, “anneliği senden öğrenecek değilim, sen para bulamadığın dönemlerde fuhuş yaptığını itiraf etmiş bir insansın, senin yorum yapmaya hakkın yok” diyerek Deniz Akkaya hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.
Yaşanan büyük polemiğin ardından Deniz Akkaya, Ciğerci’ye “eltisi olarak tanıttığı taşıyıcı anneyi evinde tutuyor” iddialarını da dile getirdi.

Akkaya’nın söylediklerinin doğruluğunun olmadığını savunan Ciğerci “ben sadece taşıyıcı anne istiyorum ortada kimse yok, gerekli fotoğrafları da gerekli mecralara göndereceğim” şeklinde konuştu.

Deniz Akkaya 3 gün hapis yatacak

Selin Ciğerci, söylediği gibi Deniz Akkaya’ya suç duyurusunda bulunarak adli işlemleri başlattı. Yorumculuk yaptığı programa katılmayan Deniz Akkaya’nın polis tarafından alındığı ve 3 gün hapis yatacağı bildirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir