En İyi Katlanabilir Telefon Modelleri

En İyi Katlanabilir Telefon Modelleri

Telefon ve teknoloji dünyası her geçen gün kendini geliştirmeye, kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Böylelikle şekilden şekile giren telefonların son trendi de katlanabilir telefon modelleri oluyor. En iyi katlanabilir telefon modelleri, kullanıcılarına istedikleri zaman küçük ekran, istedikleri zaman ise daha geniş ekranda kullanım sağlıyor.

Katlanabilir telefon furyasının ilerleyen günlerde daha fazla model ile pazarda yerini alacağı tahmin ediliyor. Şimdiden birçok teknoloji devi firma farklı modeller sunmaya başladı. Samsung bu alanda iddialı yatırımları ile gündemdedir. Birbirinden farklı katlanabilir telefon modellerini yazı içerisinde bulabilirsiniz.

Türkiye’de Bulunan En İyi Katlanabilir Telefon Modelleri

Dünya çapında teknoloji devleri tarafından en iyi katlanabilir telefon modelleri arasında yer alabilmek için yeni telefonlar piyasaya sunuluyor. Henüz yeterli sayıya ulaşmasa da her geçen zaman ile birlikte bu piyasanın çeşitlenmesi bekleniyor. Türkiye’de katlanabilir olması ile satılan üç farklı model mevcuttur. Bunlar:

  • SamsungGalaxy Z Fold 2
  • SamsungGalaxy Z Flip
  • HuaweiMate X olmaktadır.

 

En İyi Katlanabilir Telefon Modelleri

 

1-      Samsung Galaxy Z Fold 2

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 2, katlanabilir telefon kategorisinde kendisini kanıtlamıştır. Katlandığında iki ayrı telefon elde edilebilmektedir. İki ayrı ekranda ayrı ayrı işlemler yapmak mümkün olmaktadır. Telefonu aktif kılan ve kullanıcıları cezbeden özellikleri mevcuttur.

Galaxy Z Fold 2, en iyi katlanabilir telefon modelleri arasında bulunmasını sağlayan özelliklerinden ilki hafızasından kaynaklanıyor. 256 GB hafızası ile çok rahat bir kullanım alanı sunuyor. Geniş alanı özellikle oyun oynamak ve film izlemek isteyenlere çok özel anları mevcut kılıyor. Telefonun 12 GB RAM özelliği ise hızlı işlem sağlıyor.

 

En İyi Katlanabilir Telefon Modelleri

 

2-      SamsungGalaxy Z Flip

Galaxy Z Fold 2 ile kıyaslandığında bir alt telefon modeli olarak çıkan Z Flip, daha küçük bir yapıya sahiptir. Katlanma sırasında herhangi bir sorun yaratmayan telefonun özellikleri ile bir alt versiyon olduğu düşünülmektedir. Dahili hafıza alanı 265 GB olmakla birlikte 8 GB RAM sahibidir. Telefonun batarya açısından da özelliği daha düşüktür. 3600 mAh batarya özelliği ile kişilere sunulmaktadır.

 

En İyi Katlanabilir Telefon Modelleri

 

3- HuaweiMate X

Telefon dünyasında son zamanların en meşhur telefon firması arasında Huawei yer alıyor. Uzak Doğudan gelen hakimiyeti ile dünya çapında bir firma olmaya devam ediyor. Durum böyle olunca diğer firmalara rakip olmak ve yeni teknolojinin öncüsü olmak için Mate X katlanabilir telefon oluşturulmuştur. Mate X, en iyi katlanabilir telefon modelleri arasında yerini almaktadır.

Samsung ile kıyaslandığında çok daha üst özelliklere sahiptir. Telefon ekran boyutu daha büyüktür. Aynı zamanda dahili hafızası 512 GB olarak sunulmuştur. 8 GB RAM beklenenin daha altında kalsa da telefonu kullanmaya engel değildir. Bataryası ile 4500 mAh ile oldukça güçlüdür.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir