Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür?

featured

Son zamanların hızla büyüyen uygulaması olan, Instagram sıklıkla kullanılmaktadır. Birbirinden eğlenceli, farklı türlerde fotoğraf ve videoların paylaşıldığı uygulama çoğu kişinin bir numarasıdır. Paylaşılan içeriklerin hesapları da kişilerin isteklerine göre, gizli veya açık olabilmektedir. Bu durumda fotoğrafları detaylı olarak incelemek pek mümkün olmamaktadır. Özellikle profil fotoğraflarının büyütülememesi birçok kişi için problemlere sebep olmaktadır. Takip etme işlemlerini sekteye uğratmaktadır. Fakat yenilenen özellikler sayesinde, artık Instagram kullanıcılarının profil fotoğraflarına ulaşmak ve büyütülmüş hallerini incelemek oldukça kolaydır.

Yapılması gereken şeyler kolay ve basittir. İstediğiniz kullanıcının profil fotoğrafını istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca bunun için herhangi bir ücret ödemenize de gerek yoktur. Bu işlemi gerçekleştiren birçok site veya uygulama bulunmaktadır. Güvenilir olan uygulama ve site bağlantılarını edinirseniz, rahatça fotoğraf büyültebilirsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı Büyültme Aşamaları

  • Öncelikle Instagram’da merak edilen veya fotoğrafından tanımamış olduğunuz kişileri tespit etmelisiniz. 
  • Ardından profillerine girerek sağ üst köşede bulunan : bölümüne tıklayın.
  • Çıkan seçeneklerde en alttan ikinci seçenekte, Profilin URL’sini Kopyala yazan yere tıklayın ve profil bağlantısını kaydedin.
  • Profil fotoğrafını büyültmeye yarayan güvenilir bir uygulama bulduktan sonra, uygulamanın URL kısmına kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırın.
  • Dönüştür seçeneğine tıkladıktan sonra, merak ettiğiniz kullanıcının büyütülmüş olan fotoğrafına kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz.
  • Büyümüş haldeki fotoğrafı cihazınıza indirmek için, Kaydet adlı bölümden galerinize kolayca kaydedebilirsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı İndirme Aşamaları

Kullanıcılar, takip ettikleri hesapların profil fotoğraflarını merakla incelemektedir. İnceleme esnasında; beğendikleri veya kaydetmek istedikleri bir fotoğraf olduğunda, indirme işlemini yapacakları herhangi bir seçenek bulunmamaktadır. Bu nedenle profil fotoğraflarını indirmek için, uygulamaya veya bu işi gerçekleştiren bir internet sayfasına ihtiyaç duyarlar. Aynı fotoğraf büyütme işlemlerinin gerçekleştiği gibi aynı mantık kullanılarak, fotoğrafları cihazınıza indirmeniz mümkündür.

  • Profil fotoğrafının indirileceği kullanıcının, profil URL’sini kayıtlamak yeterlidir.
  • Daha sonra indirme yapılacak olan aracın, dönüştürme sekmesine URL bağlantısı yapıştırılır ve dönüştürme işlemi başlatılır.
  • Bu işlem sonrasında indirmek istediğiniz profil fotoğrafı galerinize otomatik olarak kaydedilir.

İndirme ve kayıtlama işlemlerinin herhangi bir ödeme yükümlülüğü yoktur. Bütün işlemler sırasıyla, ücretsiz olarak hizmetinize sunulmaktadır.

Instagram Profil Fotoğrafı İndirirken veya Büyütürken Kalite Düşer mi?

Instagram fotoğraflarının indirilme ve büyütme işlemleri oldukça hızlı olarak yapılmaktadır. Fakat hıza bağlı olarak, herhangi bir görüntü veya indirme bozukluğu meydana gelmemektedir. Fotoğrafların kalitesinde veya yapısında bozulmalar asla oluşmamaktadır. Bu nedenle istediğiniz bütün profil fotoğraflarını uygulamaları kullanarak, cihazınıza kaydedebilirsiniz. Fiziksel ve yapısal olarak bir problem oluşmadığı için, fotoğraflar orijinalliklerini korumaktadırlar. 

İndirme esnasında veya indirme sonrasında teknik aksaklıklar gözlenmemiştir. İndirilen profil fotoğrafının, Instagram yer alan profil fotoğrafından farklı olan tek özelliği, istenilen biçimde büyütülmüş olmasıdır. Büyütme ve indirme programlarını kullanırken, bu özelliğine dikkat etmeli ve kaliteli olmasına özen göstermelisiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir