İzmir Ücretsiz Kamp Alanları

İzmir Ücretsiz Kamp Alanları

Eskiden sadece belli bir kesime hitap eden kamp tatilleri günümüzde herkesin sevdiği aktiviteler haline geldi. Hal böyle olunca belli başlı şehirlerde ücretli ücretsiz pek çok kamp alanı hizmet vermeye başladı. Sizlerde şehir karmaşasından uzaklaşmak, daha uygun fiyatlarla bir tatil planlıyorsanız rotanızı İzmir’e çevirebilirsiniz. Bol huzurlu, sakin ve dingin bir tatil sunan İzmir ücretsiz kamp alanları detaylarına bir göz atalım.

Delikli Koy Kamp Alanı, Çeşme
Delikli Koy Kamp Alanı, Çeşme

Çeşme’nin popüler bir ilçe olması sizi korkutmasın keza Delikli Koy kampı henüz insan akınına uğramamış bir yer. İster tek başınıza isterseniz de sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz bu alan tamamen ücretsiz. Herhangi bir işletmeye bağlı olmadığı için giderken tüketeceğiniz gıdaları temin etmeyi ihmal etmeyin. Kamp alanının en güzel tarafı da eşsiz deniz manzarasına karşı uyuyup uyanmak olacaktır.

Gökçeyurt Köyü Kamp Alanı, Bergama
Gökçeyurt Köyü Kamp Alanı, Bergama

Çam ağaçlarının gölgesinde kendinizi huzura bırakacağınız Gökçeyurt Köyü, Kestel Barajı’nın dibindedir. Özellikle çok sıcak dönemlerde kesinlikle gidilmesi gereken kamp alanı aracıyla seyahat edenlerin keyif alabileceği yerlerden. Eğer tarihi dokuları da seviyorsanız kamp günlerinizde Bergama merkezde yer alan tarihi mekanları keşfedebilirsiniz.

İzmir Ücretsiz Kamp AlanlarıÇanak Koyu; Foça

İzmir’de genellikle hafta sonu kaçamakları için sık ziyaretçi alan kamplardan biri Çanak Koyu’dur. Bu nedenle kalabalık olacağını tahmin edebilirsiniz. Eğer bu tarz tatilleri seviyorsanız sizin için ideal olacaktır. Ayrıca konum olarak Foça’ya yakın bir alanda kurulmuş olması alışveriş için kolaylık sağlayacaktır.

Su Uçuran Şelaleleri Kamp Alanı, Aliağa

Su Uçuran Şelaleleri Kamp Alanı, Aliağa

Termik santralleri ve gelişmiş sanayisiyle büyük geçim kaynağı oluşturan Aliağa, Su Uçuran Şelaleleri sayesinde turizme de katkı sağlamaktadır. Burada tam anlamıyla klasik bir dağ kampı keyfine ulaşabilirsiniz. Kamp alanına Manisa üzerinden ulaşmak çok daha kolay olduğu için ilk rotanızı Manisa merkez olarak belirlemelisiniz. Alanda herhangi bir kamp işletmecisi yer almıyor bu nedenle ihtiyaç duyacağınız tüm malzeme ve gıdayı yola çıkarken temin etmelisiniz.

Nazarköy Kamp Alanı, Kemalpaşa
Nazarköy Kamp Alanı, Kemalpaşa

İzmir’de Nazarköy’ü bilmeyen yoktur. İsminden de anlaşıldığı gibi nazar boncuğu üretimiyle ünlü, rengarenk bir köydür. Turizm açısından önemli bir nokta olan köyden biraz ilerleyerek kamp alanına ulaşabiliyorsunuz. Yine sakın ve dingin bir kamp hayali kuranlara hitap eden alanda bir dere yatağı bulunuyor. Eğer sıcak havalarda gitmeyi planlıyorsanız yanınıza gıda dışında sivrisinek kovucu da almalısınız.

Hitit Kabartması Kamp Alanı, Kemalpaşa

Hitit Kabartması Kamp Alanı, Kemalpaşa

İsminden de anlaşıldığı üzere bu kamp alanında Hititler döneminden kalma kabartma şekiller göze çarpıyor. Ağaçlarla kaplı alandaki oksijen miktarını anlatmaya gerek yok sanırım. Bol bol dinlenebileceğiniz, kendinizle zaman geçirmeye fırsatınız olacak alanda herhangi bir işletme yok. Doğa aşıklarının sık geldiği alanda herhangi bir kamp teçhizatı bulunmuyor.

Pırlanta Plajı Kamp Alanı, Çeşme

Pırlanta Plajı Kamp Alanı, Çeşme

Çeşme ilçesinin popüler plajlarından biri olan Pırlanta, kamp alanıyla da her yaştan ziyaretçisini ağırlıyor. Deniz kenarında kamp keyfini sürmek isteyenlerin akın ettiği alanda gün doğumu ve gün batımının izlenmeye değer olduğunu kesin. Bu alanda ücretli kamp alanları da mevcut o nedenle çevredekilerden destek isteyebilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir