Nergis Kumbasar kızı Yasmin Erbil’in iddialı kıyafet tercihleri hakkında konuştu

featured

Bir haber kanalının YouTube videosuna konuk olan ünlü oyuncu Nergis Kumbasar, Mehmet Ali Erbil ile sürdürdüğü 7,5 yıllık ilişkisi hakkında konuştu. Aynı zamanda Kumbasar, iddialı kıyafet tercihleriyle adından söz ettiren 26 yaşındaki kızı Yasmin Erbil ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kızıyla ilgili çıkan haberleri kaldırabildiğini belirten ünlü oyuncu, “Kızının hakkında yapılan haberleri kaldırabildiğini söyleyen Kumbasar, “Ünlü çocukların işi çok zor. Özellikle Yasmin oyunculuk ve sunuculuğa geçtikten sonra… Erbil’i ya da beni sevmeyen Yasmin’in üzerinden yürüdü. Biz de bunu ona anlatmıştık, Yasmin de bunları tecrübe etmeye başladı. Yasmin, hakkında yapılan haberleri kaldırabiliyor. Yasmin’in canını bazen çok acıtıyorlar ama ben kendi tecrübelerimden ona örnek verdiği için anlıyor” ifadelerini kullandı.

FOX’un sevilen dizisi ‘Yasak Elma’da rol alarak ilk oyunculuk deneyimini kazanan Yasmin Erbil’in Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozların gündem olması hakkında konuşan Nergis Kumbasar, “Kızım hiçbir zaman açık saçık giyinmedi. Bir genç kıza satılan giysiler neyse onları giyiyor. Kıyafet tercihlerini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum. Göz önünde ve güzel bir kız. O yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor. Yasmin’e bu haberlerinin mantığında tıklanma olduğunu da anlattım.” şeklinde konuştu.

1996 yılında boşandığı eski eşi Mehmet Ali Erbil’in özel hayatının kendisini ilgilendirmediğini ifade eden ünlü oyuncu, “Gelip bana onunla ilgili sorular soruyorlar. Ben de bazen cevap veriyorum. Cevap verdiğim konular da Yasmin’i ilgilendiren şeyler oluyor” diyerek tepkisini gösterdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir