Netflix Party Nedir? Nasıl Yapılır?

featured

Günümüzde özellikle COVİD-19 küresel salgınından ötürü grup toplantılarına kişiler ara vermek zorunda kalmıştır. Birçok kişi çevresiyle film izlemekten mahrum kalmış durumdadır. Ancak artık gelişen teknolojiyle birlikte internet platformu üzerinden arkadaşlarınızla birlikte film izleyebilirsiniz! Günümüzdeki adı Teleparty olan önceki yıllardaki ismi ise Netflix Party ismiyle piyasaya giren Google Chrome eklentisiyle arkadaşlarınızla film izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda eklenti üzerinden arkadaşlarınızla sohbette edebilirsiniz. Netflix Party ile uzaktan arkadaşlarınızla grup halinde kolaylıkla film izleyebilirsiniz. Dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla bağlantı kurarak, birlikte eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Netflix Party günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir eklentidir. Netflix Party aynı zamanda kolay kullanım olanaklarıyla ön plana çıkan bir eklenti olma özelliğini taşıyor.

Netflix Party Nasıl Kullanılır?

Film izlemek istediğiniz arkadaşlarınız ve siz farklı Netflix hesaplarından platforma giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise izleyeceğiniz filmi veya diziyi seçmeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise Netflix Party eş zamanlı oynatma özelliğiyle kendisini ayarlıyor. Bu sayede herkes eş zamanlı olarak aynı videoyu, diziyi, filmi izleyebiliyor.

Aynı zamanda ekranın alt kısmında yer alan sohbet penceresi de bulunuyor. Bu pencere üzerinden arkadaşlarınızla video boyunca sohbet edebilirsiniz. Filmdeki en aksiyon dolu anları sanki birlikteymişsiniz gibi yaşayabilirsiniz. Netflix Party kullanımı çok kolay bir eklentidir. Aynı zamanda istediğiniz kadar arkadaşınızla ücretsiz olarak dizi, film izleyebilirsiniz.

Netflix Party Yeni Party Oluşturma

Yeni Party oluşturma işlemi oldukça basit ve pratiktir. Netflix Party yeni Party oluşturmak için uzantıyı indirmeniz gerekiyor. Netflix Party uzantısını indirdikten sonra kurulumu yapın. Daha sonrasında ise Netflix hesabına giriş yaparak, izlemek istediğinizi film, diziyi açın. Video açıldıktan sonra karşınıza ‘’Netflix Party oluştur’’ butonu çıkar. Bu butona tıklamanız gerekiyor.

Bu işlemler yapıldıktan sonra karşınıza URL sayfası çıkar. URL kodunu kopyalayarak arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekir. Arkadaşlarınız bu kod üzerinden sizin grubunuza giriş yapar. Kod olmadan hiçbir şekilde giriş yapılmaz. Aynı zamanda Netflix Party size özel görsel avatar verir. Bu avatarı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ayrıca grup ismini de değiştirme hakkınız bulunur. İstediğiniz ismi seçebilirsiniz.

Netflix Party Katılma!

Başlatılmış bir Netflix Party işlemine katılmak oldukça kolaydır. Grup yöneticisi olan arkadaşınızı size gönderdiği URL bağlantısına tıklamanız gerekir. Daha sonrasında ise Netflix Party görseline tıklamanız gerekiyor. Böylelikle arkadaşınızın grubuna kolaylıkla katılım sağlayabilirsiniz. Kesintisiz, eş zamanlı olarak arkadaşlarınızla dizi, film izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda Netflix Party sizlere gelişmiş bir sohbet etme olanağı sunar. Arkadaşlarınızla film devam ederken istediğiniz zaman sohbet edebilir, yan yana izliyormuşsunuz gibi filmi deneyimleyebilirsiniz. Netflix Party alanında 1 numaralı uzaktan film izleme özelliğine sahip bir eklentidir. Dünya üzerinde milyonlarca kişi arkadaşlarıyla film ve dizi izlemek için Netflix Party eklentisini tercih ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir