Offliberty Nedir?

featured

Offliberty, Youtube ve benzeri platformlardan video indirmek için kullanılan bir araçtır. Aynı zamanda videoları mp3 standardında indirmeyi de sağlar. Çoğu kullanıcı beğendiği bir videoyu cihazına indirmek istediği zaman mobil veri kullanmak durumunda kalıyor. Bu durumda internetten çok fazla paket alıyor. Kimi zaman internet alt yapısının bulunmadığında, metroda ve uçakta internet bağlantısının bulunmadığı noktalarda offline olarak video indirmeye yarayan offliberty, önemini gözler önüne seriyor.

Offliberty, platform özelliğini çok ilginç bir ifadeyle anlatıyor. ‘’Eğer aileniz interneti bir saatten fazla kullanmanıza izin vermiyorsa, kullandığınız metrobüs evinize 1 saat içinde varıyorsa internet paketinizden çalmayın. Sitemiz üstünden istediğiniz videoyu indirin’’ sloganı ile offliberty dikkatleri üzerine çekiyor.

Tüm Video Siteleri için Geçerli Offliberty

Offliberty sayesinde aklınıza gelebilecek tüm sitelerden video indirmeniz mümkün. Üstelik bu platform videonuzu indirmekle kalmıyor. Aynı zamanda videoyu optimize ederek daha düşük boyutlarda kullanıcıya sunuyor. Bir videoyu indirerek internet olmadan izlemenize olanak tanıyan offliberty, yalnızca Youtube ile sınırlı kalmıyor. Tamamen ücretsiz olan bu site, son derece basit bir kullanım ara yüzüne sahip.

Ancak bazı kullanıcılar ‘’ben video ile ilgilenmiyorum bana mp3 lazım’’ dediği için offliberty bu kullanıcılara da çözüm sunuyor. Yani mp3 olarak da videoyu indirme olanağını bulabiliyorsunuz. İndirmek istediğiniz videonun üstüne gelip ‘’Extract audio’’ seçeneğine tıklarsanız videoyu hem mp3 formatında indirip hem de boyutunu düşürerek daha az hafıza kaplamasını sağlayabiliyorsunuz.

Offliberty Nedir?

Offliberty ile Nasıl Video İndirilir?

  • Offliberty sitesini açın
  • İndireceğiniz video sayfasının linkini girin
  • Offliberty üzerinde yer alan boş metin kutusuna site linkini girin
  • Off sekmesine tıklayın
  • Offliberty’nin sizin için videoyu optimize etmesini bekleyin
  • İşlem tamamlanınca Right Click here and ile başlayan cümleye sağ tıklayın ve bağlantıyı farklı kaydet deyin
  • Son aşama olarak videonuz inmeye başlayacaktır.

Eğer videoyu yalnızca ses olarak indirmek istiyorsanız extract audio sekmesine tıklamanız yeterlidir.

Offliberty Kullanmanın Avantajları

Offliberty, tamamen ücretsiz bir platform olduğu için son derece avantajlıdır. Pek çok buna benzer siteler olmasına rağmen offliberty ücretsiz siteler arasında nadir bulunanlardan biridir. Offliberty videoyu diğer platformlara nazaran çok iyi optimize ederek en düşük boyutta cihaza inmesini sağlar. Özellikle de mobil veri açısından sıkıntı yaşayan kullanıcılar için optimizasyon yapılması son derece avantajlıdır.

Tasarım açısından da oldukça basit bir kullanıma sahip olan offliberty, tüm bilgisayar kullanıcıları için idealdir.

Offliberty Kullanmanın Dezavantajları

Offliberty, her ne kadar pek çok siteden video indirmenize izin veriyor olsa da Youtube üzerinden indireceğiniz videoların bazılarında sorun yaşamanız muhtemeldir. Offliberty optimizasyon işlevini tam olarak yerine getiriyor olsa da, yaptığı bu optimizasyon videoların görüntü ve ses kalitesini olumsuz etkileyebiliyor. Ancak yine de diğer platformlara nazaran çok daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir