Oktay Kaynarca müjdeli haberi verdi! Ünlü oyuncu ekranlara geri dönüyor

featured

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ adlı dizideki oyunculuğuyla sık sık adından söz ettiren Oktay Kaynarca, geçtiğimiz aylarda dizinin final yapması ile birlikte bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Ünlü oyuncu aradan çok geçmeden sevenlerine müjdeli haberi verdi. Kaynarca, yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği yeni dizide hem başrol oynayacak hem de yapımcısı olacak.

ATV’nin en sevilen dizilerinden biri haline gelen ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, kanal ve yapımcılar arasında yaşanan sorunlardan dolayı ekranlara veda etmişti. Dizide Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Kaynarca, yeni dizisi ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabından başarılı oyuncunun yeni dizisini duyuran gazeteci Birsen Altuntaş, yaptığı paylaşımda “Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’den bağımsız hareket etme kararı alan Oktay Kaynarca, yine ATV için eylül ayına çok iddialı bir dizi hazırlıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturacağı dizi çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikayesini buluşturacak” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir