Mutlaka İzlemeniz Gereken Amazon Prime Dizileri

featured

Son zamanlarda televizyon dizilerinin yerini internette gösterilmekte olan diziler almıştır. İnternet araçları sayesinde dilediğiniz konuda film ve dizilere kolaylıkla ulaşabilme imkanına sahip olmaktasınız. Bu yayın platformları arasında olan Amazon Prime ise Türkiye’ye ulaştıktan sonra oldukça ilgi çeken bir medya haline gelmiştir. Amazon Prime’de bulunan ve kendine has özellikleri ile ilgi çeken diziler yüzlerce izleyici tarafından hayranlıkla takip edilmektedir. Her zevke göre seçim yapabileceğiniz bu diziler arasında sizler için ‘’Mutlaka İzlemeniz Gereken Amazon Prime Dizileri’’ derlenmiştir. İşte seveceğiniz tüm diziler bu listede…

The Boys

IMDb puanından 8,7 puan almış olan bu dizi seyirci tarafından aldığı desteğin hakkını veren bir yapımdır. Birer süper güçleri olan  olan baş karakterler tüketim toplumunu tüm incelikleriyle sunan bir eleştiri ortaya koymaktadır. Eğer sizler de distopik hikayeleri izlemekten hoşlanıyorsanız The Boys’u izlemeniz tavsiye edilmektedir.

The Marvelous Mrs. Maisel

Amerikan komedisinin aldığı yol hakkında ipuçları sunan bu dizide drama-komedi unsurları bulacaksınız. 1958 yılında geçmekte olan dizide kadın erkek eşitsizliği üzerinde durmaktadır. Bir aile içinde geçmekte olan hikaye sizlere toplumun düzeni hakkında ironik bir görünüm vermektedir. Eğer sizler de bir izleyici olarak tek bir türe bağlı kalmak istemiyor ve hem eğlenmek hem de tarihi bilgiler edinmek istiyorsanız bu diziye göz atabilirsiniz.

Fleabag

2019 yılında yayınlanmış olan bu dizi izleyici kitlesi tarafından oldukça ilgi çekmiştir. Phobe Waller-Bridge’nin hem yazıp hem yönettiği bu dizide aynı zamanda muhteşem oyunculuğu ile bizleri büyülemektedir. Kadın erkek ilişkilerinden hayatta kalma çabasına kadar yaşamdaki her konuya değinmekte olan Fleabag ilk sezonunda seyircinin kalbini fethetmeyi başardı. Eğer 1.sezonuna izlemiş ve hayran kaldıysanız 2.sezonu da kesinlikle kaçırmamalısınız.

The Office

The Office dizisi ofis komedisi olarak da adı geçmekle birlikte bir sit-com türüdür. Ofiste çalışan kişiler ve müdürleri arasında geçen çatışmalara şahit olacağınız bu dizide absürd birçok durumla karşılaşabilirsiniz. Sıkıcı ofis ortamlarına başka bir gözle bakmayı sağlamış olan The Office başarılı oyuncu ekibi ile sizlere bambaşka bir komedi anlayışı sunmaktadır.

This is Us

İMDb puanından 8.7 almış olan This is Us dizisi sizlere gerçek bir dram keyfi oluşturmaktadır. Aile içindeki dinamikleri ve dışarıdan basit görünen problemlerin aslında ne derece önemli olduğunu ortaya seren bu diziyi kaçırmamalısınız. Aynı zamanda Mandy Moore’nin oyunculuğu sayesinde de muhteşem bir seyir keyfi yaşayacaksınız.

Dr. House

Türkiye’de son zamanlarda yayınlanmakta olan doktor dizilerinin kaynağı olan Dr. House uzun süre boyunca ekranlarda kalmıştır. Tuhaf kişiliği ve farklı anlayış kabiliyeti ile hastalarına olan yaklaşımları ile dikkat çeken baş kahraman etrafında dönen Dr. House toplam 8 sezon sürmüştür. Her bölümü totalde 44 dakika süren bu diziye göz atmanız tavsiye edilmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir