Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

https://haberall.com/wp-admin/post.php?post=1025&action=edit

Bir filmi seçmeniz için en önemli şey, sonunun tahmin edilemez olması ise bu listeye göz atabilirsiniz. IMDb puanları da göz önünde bulundurularak seçilmiş ters köşe yapan filmler listemizi sizler için derledik. Film listenizi tükettiğinizi ve izleyecek bir film bulamadığınızı düşünüyorsanız ‘’Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler’’ listesine göz atabilirsiniz. Film sona erdikten sonra kendinizi sürpriz bir olayda bulabilme şansı yakalayabilirsiniz.

 

Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

The Platform

2019 yapımı olan The Platform filmi IMDb’den7.0 puan almıştır. Netflix yapımları arasında en çok ilgi çeken filmlerin başında gelen ThePlatform’da distopik bir yapıyla karşılaşmaktasınız. Bir binada toplanmış insanların bulundukları katlara göre statülerinin belirlenmesini konu alan bu film korkunç bir atmosfer yaratmaktadır. Filmin başından itibaren sizleri içine çekecek konusu sayesinde farklı bir gerilim deneyimi yaşayacaksınız.

 

Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

Fractured

IMDb puanı 6.4 olan Fractured filmi 2019 yılında yayımlanmıştır. Ters köşe yapan fimler kategorisini ustaca ele alan Fractured aynı zamanda sizlere gerilim dolu dakikalar yaşatacaktır. Paranormal olayların yaşandığı bu filmde aniden karısı ve kızını kaybeden bir adamın hikayesi anlatılmaktadır. Soluksuz bir şekilde izleyeceğiniz bu filmde sürpriz bir son bekliyorsanız sizleri şaşırtacağına emin olabilirsiniz.

 

Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

 

Parazit

IMDb ‘den aldığı 8.6 puanın sonuna dek hakkını veren bir filmle karşılaşmaktasınız. Büyük bir başarı elde etmiş olan Parazit, Oscar’a aday olmuştur. En iyi film ödülünü almış ve kendini dünyaya kanıtlamıştır. Filmde burjuvazi, yoksul, zengin çatışması ve kapitalizm gibi konular tüm inceliğiyle anlatılmıştır. Parazit’te oynayan başarılı oyuncular sayesinde de filmin güzelliği ikiye katlanmıştır. Ters köşe yapan filmler ilginizi çekiyorsa ve korku-gerilimden besleniyorsanız Parazit size tavsiyemizdir.

 

Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

 

ExMachina

2014 yılında yayınlanmış olan ExMachinaIMDb puanından 7.7 almıştır. Eğer yapay zeka konusu ilginizi çekiyorsa bu filme göz atabilirsiniz. Gelişmiş bir robot olan ExMachina gelişmiş olan insansı özelliklerine sahiptir. Fakat diğerleri tarafından  deneye tabi tutulması robot için bir başlangıca sebep olmaktadır. Sizler de bilim kurgu türündeki gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız ExMachina’yıizlemeniz tavsiye edilmektedir.

 

Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

 

Sihirbaz

IMDb’den7.6 puan almış olan bu film 2006 yılında yayına girmiştir. İki farklı sosyal statüye ait olan kişinin aşkı ile başlayan bu film baş kahramanın illüzyonist olup ülkesine geri dönmesi ile devam etmektedir. Sihirbaz ters köşe yapan filmler  arasında yer almaktadır.

 

Beklenmedik Sonlarıyla Ters Köşe Yapan Filmler

 

Görünmeyen Misafir

IMDb’den8.1 puan almış olan bu film beyin yakan ve sonu tahmin edilemeyen filmler arasında yer almaktadır. Görünmeyen misafir filmi günümüz ve geçmiş arasında gidip gelmektedir. Aynı doğrultuda içinde bulunan yasak aşk da filmin gerilimini artırmaktadır. Gerilim dolu ve ters köşe yapan filmlerden hoşlanıyorsanız bu filmi tercih edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir