Ece Ronay’dan bebek açıklaması: Hamileyim

featured

Ece Ronay, ‘Vur Dibine’ isimli şarkısının video klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları, geçtiğimiz ekim ayında sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. “Taciz” ve “hakaret” sebebiyle Erbil’den şikayetçi olan şarkıcı, nişanlısının Erbil ile buluşup video çekmesinin ardından sevgilisinden ayrıldığını açıklamış ama daha sonra yeniden barıştığını söylemişti.

Sevgilisi Mehmet Bilir ile evleneceğini duyuran şarkıcı Ece Ronay’ın hamile olduğu öğrenildi. Ronay, konu hakkında çektiği bir videonun kurgusu bitince YouTube kanalında paylaşacağını duyurdu. Videoyu hazırlayan çalışanlardan birinin bu çekimi basınla paylaştığını ifade eden şarkıcı, bebek beklediğini söyledi.

Ardı ardına çarpıcı açıklamalar yapan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, “Müjdem şu ben 2.5 aylık hamileyim. Bundan dört beş ay önce evlilik teklifi aldım. Evlilik yolunda olan bir ilişkiydi, ‘bebek oldu’ diye evlenmiyoruz. Ben bu bebeği sessiz sedasız bir şekilde aldırsaydım kimsenin haberi olmazdı. Bunun ne kadar büyük günah olduğunu biliyorum. Ben dini nikah yaptım. Mehmet’in hakkını yiyemem o her zaman yanımda oldu. Bazı basın organlarında ‘Mehmet Bilir, Ece’nin üstüne ev yaptı’ haberleri yapıldı. Benim zaten 1.5 milyon değerinde bir evim ve çok da iyi bir arabam var. Benim kalkıp da kimseyle evlenme durumum söz konusu olamaz. Ben bir yıl içinde bir ev ve bir araba aldım.” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir