12 futbolcunun stadyumda grup seks skandalı

featured

Norveç’in SK Brann takımının 12 futbolcusu Brann Stadion stadyumunda 4 kadınla birlikte grup seks yaptığı ortaya çıktı. Kulüp yetkilileri grup seks skandalını doğruladı.

Stadın çimlerinde seks

Norveç’in en üst ligi olan Eliteserien’de yer alan SK Brann kulübü, futbolcularının Brann Stadion stadyumunda çimlerin üzerinde grup seks yapmasını yerel gazete Bergens Tidende’in ortaya çıkardı.

SK Brann forması giyen 12 futbolcu, pazartesi günü yapılan antrenman sonrası şehrin gözde mekanlarından Boccone Ristorante’de yemek yedi. Ardından eğlenceye bir gece kulübünde devam eden futbolcular, burada tanıştıkları 4 kadını 17 bin kapasiteli Brann Stadion’a davet etti.

Güvenlik kameralarına yakalandılar

Sporx’te yer alan habere göre; 12 futbolcu, soyunma odası ve stadyumun çimleri de dahil olmak üzere birçok alanda grup seks yaptı. Güvenlik kameraları tarafından yakalanan olayı kimsenin filme almadığından emin olmak için futbolcular, telefonlarını dışarıda bıraktı ancak güvenlik kameraları olayları saniye saniye kayda aldı.

Daniel Pedersen: İlk kez böyle bir şey yaşadım

Takım kaptanı Daniel Pedersen, bu partide hangi futbolcuların yer aldığına dair soruya cevap vermezken, “Şimdi yapabilecek tek şey özür dilemek. Asla gerçekleşmemesi gereken bir olay yaşandı. Kariyerimde ilk defa böyle bir olay yaşadım” ifadelerini kullandı.

Kulüp: Ağır ceza verilecek

Brann kulübü ise bu olayın sorumlularına ağır bir ceza verileceğini ancak kulüpten gönderilmeyeceklerini açıkladı.

Eirik Horneland: Çok rahatsız ediyor

Brann Teknik Direktörü Eirik Horneland, “Pazar günü son derece önemi bir maçımız var. Böyle bir şeyin yaşanması son derece üzücü. Bu davayla ilgili her şey beni çok rahatsız ediyor ve sonsuza kadar da edecek” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir