Altcoinler İle Alışveriş Ne Zaman Hayata Geçecek?

featured

Kripto para birimleri hayatımıza girdikleri günden bu yana ciddi derecede rağbet görmektedir. Kripto para borsalarında gerçekleşen atılımlar günümüzde oldukça fazla gündeme gelmektedir. Birçok kripto para birimi yatırımcısı tarafından sıklıkla sorulan sorulardan birisi de altcoinler ile alışveriş ne zaman hayata geçecek? Sorusu olmaktadır. BTC’nin son yıllarda ciddi derecede atılım gerçekleştirmesi üzerine günümüzde birçok alışveriş BTC üzerinden yapılabiliyor.

Günümüzde kişiler 1 BTC ile ev, araba, telefon gibi eşyalar alabiliyor. BTC her geçen gün piyasadaki işlem hacmini büyüterek kripto para dünyasında 1.numaralı role sahiptir. BTC’nin gelişmesine paralel olarak son zamanlarda altcoinler de ciddi oranda atılımlar gerçekleştirdi.

Altcoinlerin Geleceği

Altcoin borsasındaki atılımlar genellikle ETH üzerinden sağlandı. ETH piyasadaki işlem hacmini ciddi oranda büyüterek günümüzde BTC’den sonra piyasada en fazla işlem gören kripto para birimidir. Altcoinlerin sayısı günümüzde ciddi oranda artış göstermiştir. Artık günümüz kripto para borsasında ETH hariç birçok altcoin birimi bulunuyor. Holo, Dodge, Tezos, Shiba gibi altcoinler piyasada en fazla rağbet gören coinlerin başında geliyor.

Altcoinlerin işlem hacminin artmasıyla birlikte 2023 yılının sonlarına doğru alışverişlerde dolar, altın gibi kullanılacağı ön görülmektedir. Uzmanlar yakın bir zaman içerisinde kripto para borsalarındaki gelişimin artarak devam edeceğini ön görüyor. Uzmanlara göre kripto paraların geleceğin parası olacağı konuşuluyor. Dolayısıyla yakın bir zamanda kripto para birimleri hayatımızda daha fazla yere sahip olacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir