En Popüler Altcoinler

featured

Kripto paralar hayatımıza girdikleri ilk günden bu yana birçok yatırımcının göz bebeği olmuştur. Kripto paraların atası olarak bilinen ilk kripto para BTC olmuştur. BTC kripto para dünyasında işlem hacmi en yüksek olan kripto para birimidir. BTC ile hız kazanan kripto para dünyası birçok yeni kripto para birimlerini üretmiştir.

Bu yeni üretilen kripto paralara altcoin denilmiştir. Günümüzde altcoinlerin sayısı yüzlere ulaşmış durumdadır. Yüzlerce altcoin piyasada yerini alarak, işlem hacmini her geçen gün artırmaktadır. Altcoinler özellikle piyasaya sürüldüğü ilk gün yatırımcılarına ciddi kar sağlamaktadır. Zaman geçtikçe kar oranları düşüşlere geçse de her geçen gün piyasadaki varlık hacimlerini güçlendirerek, yatırımcı sayısını ciddi ölçüde artırmaktadır. En popüler altcoin kripto para birimleri şu şekildedir;

Ethereum (ETH)

Altcoin denilince akla gelen ilk kripto para birimi ETH olmaktadır. ETH piyasaya çıkan ilk altcoin olma özelliğine sahiptir. Ayrıca piyasadaki işlem hacmi ve yatırımcı fonu en yüksek altcoin olarak bilinmektedir. ETH ilk çıktığı günden bu yana her zaman yatırımcı sayısını yükseltmiştir. Ayrıca yatırımcısının yüzünü her zaman güldürmüş bir kripto para birimidir.

ETH ilk kez ortaya Kuzey Amerika’da çıkmıştır. Ünlü iş adamı Vitalik Buterin tarafından kripto para piyasasına tanıtımı yapılmıştır. Daha sonrasında piyasadaki işlem hacmini her geçen gün güçlendirerek yatırımcı fonunu yükseltmiştir. Blockchain mantığına dayalı olarak geliştirilen ETH güvenlikli bir kripto para birimidir.

HOLO (HOT)

Kripto para dünyasında Türk yatırımcıların göz bebeği durumunda yer alan altcoin para birimlerinden birisi de HOLO olmaktadır. Market sıralamasında 44. Sırada yer alan HOLO piyasadaki işlem hacmini her geçen gün geliştirmektedir. Güncel piyasa değeri yaklaşık olarak 3,5 milyar dolar olan HOLO yatırımcılarının yüzünü her zaman güldürmektedir. Birçok sponsor tarafından desteklenen HOLO blockchain kripto para işleyişine son derece uyumludur.

Chiliz (CHZ)

Market sıralamasında 45. Sırada yer alan popüler altcoin markalarından birisi de CHZ olmaktadır. Güncel piyasa değeri yaklaşık olarak 3 miyar dolar olan CHZ günden güne yatırımcı sayısını artırmaktadır. Türk yatırımcılarında ilgisini her geçen gün kendisine çeken CHZ son günlerdeki yükselişiyle yatırımcılarına güzel kazançlar elde ettirmiştir. CHZ altcoin markasının kullanım alanı spor ve eğlence alanıdır.

TRON (TRX)

Altcoin piyasasında en hızlı yükselen ve işlem hacmini kuvvetlendiren paralardan birisi de TRX olmaktadır. Market sıralamasında 16.sırada yer alan TRX 10,5 milyar dolar piyasa değeriyle gücüne güç katmaktadır. Talep, arz ilişkisi en yüksek olan altcoin markalarından birisi konumundadır. Blok zincir tabanına uyumlu olan TRON kalitesini her geçen gün belli ederek, varlık fonunu artırmaktadır.

BitTorrent (BTT)

Son günlerin en karlı altcoin markalarından birisi de BTT olmaktadır. BTT altcoin piyasasında son günlerde ciddi oranda yükseliş göstermiştir. Market sıralamasında 26. Sırada yerini alan BTT altcoin markasının güncel piyasa değeri 5,5 milyar dolar seviyelerindedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir