Binance Nasıl Para Yatırılır?

featured

Kripto para borsaları arasında kullanıcı dostu arayüzü ile kaliteli görsel tasarımlarıyla ön plana çıkan borsa platformlarından birisi de Binance platformudur. Binance kripto para borsası 7/24 çalışma prensiplerine sahiptir. Kripto para borsalarına olan ilgi ve alaka her geçen gün daha fazla artıyor. Binance güvenlikli alt yapısıyla kripto para borsaları içerisinde ön plana çıkıyor.

Sunulan tüm hizmetler uluslararası kalite ve gizlilik standartlarına uyumlu olarak gerçekleşir. Binance kripto para borsasının bütün ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız öncelikle sisteme üye olmanız gerekiyor. 5 dakikadan daha az bir zaman içerisinde borsa platformuna üye olarak işlemlerinize başlayabilirsiniz. Binance platformuna para yatırma işlemleri günün her saatinde sınırsız olarak gerçekleşiyor. Uygulayacağınız birkaç adımla hesabınıza para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu adımlar;

Hesabınıza Giriş Yapın!

Para yatırma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız, ilk yapmanız gereken işlem Binance hesabınıza giriş yapmaktır. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst bölmede yer alan “Cüzdan” butonunun üzerine geliniz. Sonrasında ise aşağıya inerek “Spot Cüzdanı” sekmesine tıklayınız. Daha sonrasında ise karşınıza gelen sayfada yatırma seçeneğine tıklayınız. Yatırma seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza 2 tane farklı seçenek çıkmış olacak. Bu seçenekler kripto para ve itibari para seçenekleridir.

Kimliğinizi Doğrulayın!

Binance hesabınıza TL üzerinden yani itibari para yatırmak istiyorsanız hesabınızın kimlik bilgilerini doğrulamanız gerekiyor. Kimlik bilgilerinizi doğrulama işlemi 3-5 dakikalık zaman içerisinde gerçekleşir. Kimlik doğrulama işleminiz tamamlandıktan sonra “Papara” hesabınızın olması gerekiyor. Papara hesabı oluşturduktan sonra Papara üzerinden TL yatırım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çekim işlemleriniz için Papara kanalını araç olarak kullanabilirsiniz. Bu işlem için sizden 1 TL vergilendirme kesiliyor. İşleminiz saniyeler içerisinde gerçekleşerek talep ettiğiniz tutar Binance varlıklarınıza yansımış olur!

Diğer Yatırım Yöntemleri!

Binance yatırma işlemi bölmesine giriniz.  Kripto para yatırma bölmesine tıklayın. Daha sonrasında ise karşınıza gelen bölmede yatırmak istediğiniz “COİN” bölümünü seçiniz. Sonrasında ise “OK” bölgesine bağlantı adresinizi kopyalayınız. Bu işlemin ardından BTC transferleriniz ve diğer kripto para transferleriniz Binance platformuna aktarılmış olacak. Aktarma işlemi çok kısa bir sürede gerçekleşir.

Binance para yatırma ve para çekme işlemleri güvenlikli olarak gerçekleşir. 7/24 sistem üzerinde para yatırma ve çekme talebinde bulunabilirsiniz. Yatırıma ve çekim taleplerinizin ne zaman gerçekleşeceğini Binance müşteri hizmetlerine bağlanarak öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri sizlere en kaliteli iletişim hizmetini vererek sizleri konuyla ilgili bilgi sahibi yapacaktır. Yatırım ve çekim işlemleriniz sırasında herhangi bir problem yaşamak istemiyorsanız, kimlik bilgilerinizi mutlaka doğru bir şekilde onaylayın!

Kimlik bilgilerinizde herhangi bir eksiklik, yanlışlık olması durumunda para yatırım ve çekim işlemleriniz askıya alınarak, onaylanmaz. Binance güvenlik protokollerine son derece dikkat eden bir kripto para borsasıdır. Dolayısıyla bilgilerin eksiksiz ve doğru bir biçim girilmesine Binance kripto para borsası son derece dikkat ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir