Metaverse Coin’in Geleceği Ne Olacak?

featured

Facebook tarafından yapılan hamleyle ciddi bir yükselişe giren Metaverse coin yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Metaverse coine olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Böylelikle Metaverse coin gelecekte işlem hacmini büyütmesi bekleniyor. Metaverse coin sanal bir platform konumunda yer alıyor. Metaverse coinin en büyük destekçisi Facebook firmasıdır. Son günlerde Facebook’un ismini Meta olarak güncellemesi ilgileri bir hayli artırdı.

Metaverse coin NFT odaklı olarak bütün kripto paraları bünyesinde taşır. Metaverse coinler kapsamında birçok çeşitli coin bulunuyor. Bu coinler piyasadaki işlem hacmi her zaman daha çok güçlenmeye devam eden coinlerdir. Metaverse coin projelerde yaşanan olumlu gelişmeler üzerine gelecekte adından daha fazla söz ettirmesi bekliyor.

Metaverse Coin Türleri Nelerdir?

Metaverse coinler birçok çeşitlilikte oluşur. Bunlar arasında en çok işlem hacmi göre Metaverse coinlerden birisi de AXS’dir. AXS sanal bir platform konumunda yer alıyor. Platformun sloganı ‘’kazanmak için oynamalısın’’ şeklidedir. AXS ilk piyasa girdiğinde piyasada 1 dolar civarında işlem görüyorken bir aylık zaman aralığında piyasadaki fiyat hacmi %120 oranları çıktı. Böylelikle yatırımcısının yüzünü ciddi anlamda güldürmüş oldu.

Metaverse coin kapsamında olan bir diğer kripto para birimi ETH destekli MANA’dır. Piyasaya ilk girdiği günden bu yana her zaman kendisine geniş kapsamlı bir işlem hacmi buldu. MANA piyasaya ilk girdiğinde 2,5 milyar dolar seviyelerinde işlem görüyorken 1 aylık zaman içerisinde kar oranını %110 seviyelerine çekti öylelikle kripto para dünyasında ciddi bir ivme kazanmış oldu. İvme kazanmasından en önemli etmenlerin başında ETH tabanlı olması gelmektedir.

Metaverse coin türlerinden bir diğeri de ENJ coindir. ENJ coin blockchain zincirine bağlı bir kripto para birimi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. ENJ coin piyasadaki işlem hacmi yüksek kripto para birimleri arasında yer alır. ENJ coin sanal oyun platformu olma özelliğine sahiptir. Oyun üzerinden kolaylıkla para kazanabilir, takas işlemleri yapabilirsiniz. Günümüzde ENJ coine ciddi oranda ilgi gösteriliyor. Bunun en önemli sebebi piyasaya çıktıktan bir ay sonra meydana gelen %100’lük kar oranıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir