Astroloji Hakkında Bilinmeyenler

featured

Güneş burcunuz sadece bir başlangıç ​​olduğuna göre, bugünlerde burcunuz nedir sorusunun popüler kültürde bir klasik haline geldiği bir gerçek. Bu soru bazen etkileşimleri yakalamanın bir yolu olarak, bazen de biri hakkında daha fazla bilgi edinmenin eğlenceli bir yolu olarak tanımlanır. Bu konu tartışılırken şüphecilerle karşılaşmak nadir değildir. Çünkü astrolojiyi ciddiye almaya meyilli olmayan insanlar var.

Yıldızların ve gezegenlerin hareketlerinin sağladığı etkileşimin insanlar hakkında hiçbir şey söylemediğini düşünen herkes yanılıyor. Bu kişi kendisi hakkında burç yorumları okuduğunda şaşırmanın yanı sıra kendisi hakkında fikir edinebilir ve bu bilgilere göre ilişkilerini şekillendirebilir. Kısacası astroloji bu dönemden faydalanabileceğiniz iyi bir araç olabilir.

Günlük Burç Buzdağının Sadece Görünen Kısmıdır

Kişisel yıldız falınızı gazete ve dergilerde zaten bulabilirsiniz. Doğaüstü veya manevi konularla ilgisi olmamasına rağmen, bu bilgileri sağlayan birçok web sitesi de vardır. Doğum tarihinizi biliyorsanız, güneş burcunuzu dakikalar içinde öğrenebilirsiniz. Ancak öğreneceğiniz bu bilgiler sadece güneş burcunuzla ilgili bilgilerdir.

Hangi yıldızların ve gezegenlerin sizin için uygun olduğunu öğrenmek için doğum tarihinizi ve yerinizi, zaman da dahil olmak üzere gösteren bir yıldız falına ihtiyacınız olacak. Bilgileriniz ne kadar spesifik olursa, haritanız o kadar doğru olur. Elbette güneş burcunuzu okuyarak doğum haritası oluşturabileceğiniz kanallar da var ama profesyonel bir astrologun doğum haritasına bakması daha doğru olur.

Çünkü astrologlar tüm bu bağlantıların ne anlama geldiğini daha iyi açıklayabilirler. Doğum haritanız size sadece güneş burcunuzdan daha fazlası olduğunu gösterecektir. Dolayısıyla, Güneş de dahil olmak üzere tüm gezegenlerin yaşamınızı ve doğum anında yıldızlarla ilişkili bölgeyi nasıl etkilediğiyle gerçekten ilgisi var.

Ay Gibi Diğer Gök Cisimleri De Etkilenir

Elbette astroloji hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız bunun ne anlama geldiğini merak ediyor olabilirsiniz. Anlayamadığınız bu durum gizemli bir durum değildir. Aynı şekilde, kesin bir felaket işareti değildir.

Merkür, Güneş’e en yakın gezegendir. Çok hızlı hareket eder ve eliptik bir yörüngeye sahiptir. Bu yüzden yılda birkaç kez bizim yörüngemizde dönüyor ve Güneş etrafındaki yörüngemizde geriliyor gibi görünüyor. Buna Merkür gerilemesi denir. Hareketin bu aşaması dikkat çekicidir. Çünkü bu gezegenin yörüngesi çok kısa ve çok sık oluyor.

Bu bilimdir, ancak yine de iletişimi kesintiye uğratır. Gezegenler her zaman burçlara girip çıkarlar. Bazıları çok hızlı, bazıları Merkür gibi, Plüton gibi çok yavaş. Gezegenler, burçlar boyunca hareket ederken insanları farklı şekilde etkiler. Bunlar bazen olumludur ve size enerji ve odaklanma verebilir. Ancak bazen Merkür gibi bir gezegeni ziyaret etmek sizi gerçekten aşağıya çekebilir.

Astrolojinin Büyüleyici Yönleri

Astroloji, yalnızca deneyiminizin ve kişiliğinizin parçalarını anlamanın bir aracı değil, aynı zamanda göz ardı edemeyeceğiniz bir makro öneme sahiptir. İnsanların sürekli neyle doğduklarını sorması değil, her durumda işe yarayan durumlardan sadece biri.

Şeffaflık, anlatım çalışması, referanslar ve tütsü için astrolojik öneriler var. Tarot kartlarında ve diğer tahmin biçimlerinde bulunabilirler. Astroloji hakkında çok şey bilmek, etkisi üzerinde çalışmak için en iyi gezegenlerin hangileri olduğunu ve hangi yıldızların sihir ihtiyacınızı karşıladığını bilmenize yardımcı olabilir.

Tarot ve Yıldızlar

Daha önce de belirttiğimiz gibi tarot rol oynar. Hevesli bir okuyucuysanız, farklı zodyak işaretlerini anlamak, çizelgelerde yeni bağlantılar bulmanıza yardımcı olabilir. Bu durumda, burcunuzu bilmek size yardımcı olmayacak, ancak yıldızların temel haritası size daha derin bir anlayış sağlayacaktır.

Geleneksel tarot desteleri, baştan sona astrolojik bir referansla ortalanmıştır. Bazı kartlar, daha derin anlamlar verebilen gezegenler veya zodyak sembolleriyle ilişkilendirilir. Tablolar aynı zamanda astrolojinin gerçek sembollerini de gösterdiğinden, bunları bilmek daha hızlı okumanıza yardımcı olabilir.

Sürpriz saf neşedir

Bazen kulağa biraz aptalca gelebilir, ancak astrolojinin temellerini öğrenmek ve bunları pratikte kullanmak sadece dünya hakkında daha fazla şey öğrenmek için eğlenceli değil, aynı zamanda kendinize bakmanın ve başkalarını görmenin yeni bir yoludur. hayatında. Bir insandaki zodyak işaretlerinin şekli her zaman net değildir. Başkalarıyla kendileri hakkında konuşmak veya onları kendi bakış açınızdan görmek, neden böyle davrandıklarını anlamanıza yardımcı olabilir. Sessiz bir Koç arkadaşına astrolojinin bir şaka olması gerektiğini söylemek yerine, kendi burcuna sadık kalarak harika bir iş çıkardığını ilan edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir