Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

Film izlemeye karar verip koltuğunuza kurulduktan sonra film seçimi oldukça zor bir uğraş haline gelebilmektedir. Özellikle geniş bir film listeniz varsa izlemediğiniz filmleri bulabilmek sizin için daha da güç bir durum olabilir. Eğer sizler de komedi, romantik, macera gibi başlıklar yerine sonunda ne olacağını bilmediğiniz  beyin yakan filmler seviyorsanız bu listeye bakabilirsiniz. Rutin yaşamın alışkanlıklarından bir nebze olsun kurtarmayı başaran ve ‘’Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler’’ listesi sizler için derlendi.

ThePurge (Arınma Gecesi)

Her ne kadar IMDb puanı 5,6 gibi düşük bir oran olsa da bu filmi izleyince siz de puana göre hareket etmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Filmin konusuna bakılacak olursa Amerika’da bir gün tüm suçların meşrulaştırılması hikaye edilmektedir. Filmi izlediğiniz süre boyunca aklınızda durmadan, ‘’Eğer yılın belirli bir gününde suçların hiçbir cezası olmasaydı ne olurdu? ‘’ sorusu belirmektedir.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

 

Lucy

Fransa yapımı olan Lucy hem bilim kurgu hem de bir gerilim filmi havasında ilerlemektedir. Başrollerinde Scarlett Johanson’un olduğu Lucy filmi sizler için görsel olarak da etkileyici bir sunum gerçekleştirmektedir. Filmin konusunda bir insanın beyninin %100 oranında tamamını kullansaydı neler yapılabilirdi? sorusunun cevabını karşılamaktadır. Eğer sizler de insan beyninin tamamını kullanmadığını düşünüyorsanız, bu film beyin yakan filmler kategorisinde size eşlik edecektir.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

 

Ghajini

Bu film Aamir Khan’ın başrolünde oynadığı ve farklı çekim teknikleri ile sizleri büyüleyici bir dünyaya sürükleyecek bir yapıttır. Konusuna bakılacak olursa her 15 dakikada bir hafızası silinen bir adamın aynı zamanda aşık olduğu kişi ile de bağlarını sıkı tutmaya çalışmasını anlatmaktadır. Bu kadar kısa bir süre  içinde hafızanız silinseydi ne olurdu? İyi, kötü yaşadığınız tüm anılarınızı bir daha hatırlamayacak olmak sizlerde ne hissettirirdi? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız Ghajini filmi sizlere istediğiniz yanıtları vermek için beklemektedir.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

 

Perfume

2006 yılında vizyona girmiş olan film, bebekliğinden itibaren inanılmaz derecede koku alma yeteneğine sahip olan bir genci konu edinmektedir. Film aynı zamanda 18.Yüzyıl Fransa’sında geçmekle birlikte tarihi bir izlenim de katmaktadır. Bir balıkçının oğlu olan baş kahraman bu yeteneği sebebiyle birçok çıkmaza girmektedir. Herkesin neredeyse duymuş olduğu bir konu olan Parislilerin parfümü bulma hikayesi bu filmde gösterilmektedir. Yeteneğini bu amaçla kullanmak isteyen genç çocuk bu hedefinin peşinden gitmektedir. İmDb puanı 7,5 gibi azımsanmayacak bir puan olan Perfume filmi beyin yakma konusunda kararlıysanız es geçmemeniz gerekenler arasındadır.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

 

Predestination (Zamanın Ötesinde)

2014 yılında vizyona girmiş olan Predestination filmi bu vakte kadar yapılmış en iyi beyin yakan filmlerdendir. Diğer ismi ‘’Zamanın Ötesinde’’ olarak çevrilen bu filmi izlerken nerede başladığını anlamanız biraz güç olacaktır. Sonunun ise olduğu konusunda endişelenebilirsiniz. Kadrosunda bulunan muhteşem oyuncuların olağanüstü oyunculukları ile de illüzyon kat kat artmaktadır. Eğer sizler de sürpriz bir sonla kendinizi şaşırtmak istiyorsanız bu filmi izleyebilirsiniz.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

 

Jacop’sLadder (Dehşetin Nefesi)

IMDb ‘den 7,5 puan almış olan Jacop’sLadder bu defa sizlere psikolojik bir gerilim sunmaktadır. Eğer sizler de psikolojik rahatsızlıklara meraklıysanız ve buna dair hikayeler izlemekten hoşlanıyorsanız bu filmi incelemelisiniz. Bu film Vietnam Savaşı’nda gazi olan bir gencin aklını kaçırdığını düşünmesi ile başlar. Gerçek dünya ve hayal dünyası arasındaki ikileme şahit olmalısınız.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

Fury

2014 yapımı olan bu film psikolojik gerilim konusunda seyirciyi inanılmaz bir noktaya taşımaktadır. Nazi Almanya’sı ile ilgili tarihsel birçok bilgi bulunan bu filmde askerlerin psikolojik durumları konu edilmektedir.

 

Bu Nasıl Sondu Diyeceğiniz Beyin Yakan Filmler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir