Harry Potter dan Kesilmemesi Gereken Silinmiş Sahneler

harry potter silinen sahneler

İlk yayınlayacağı dünyadaki en çok izlenen dizilerin içinde bulunan tüm film severler için apayrı bir yerde konumdur. Harry Potter serisinin kaliteli satışıyla, üst düzey senaryosuyla dünya üzerinde izleyicisi bulunuyor. Harry Potter filminde bazı sahneler kesilerek, izleyiciye aktarılmıyor. Bu kesilen sahnelerin sayıları ise araştırma bir tahmin fazla olduğunu gözlemliyoruz!

Ateş Kadehi Sahnesi!

Harry Potter dizisinde silinen sahnelerden biri de ateş nöbeti sahnesidir. Baloya giden Harry Potter bir süre sonra nefes alamayarak, kendini balodan kesit atar. Görüntüleri gözden geçirdikten sonra Snape ile Karoff’un hayallerini görürü. Bu sahneyi Harry Potter filminde silinen sahnelerden biri olarak canlanıyor.

ateş kadehi

Felsefe Taşından Silinen Sahneler!

Harry Potter film serisinde çoken sahnelerden birisi de de felsefe taşı sahneleridir. Büyücülükle yeni yeni tanışan Harry ile sürekli rekabet halinde olan Severus’un aşamaları de silinmiş sahneler kalitesindeki eskimiş. Bir başka sahnede ise Harry bir davet alır. Ancak Harry’nin ailesi davetiyesi Harry’ye ulaşılamayacak durumdalar. Mektup ise sonraki yumurtalarının içindekilerden Harry’nin gelir.

felsefe taşı

Diğer Silinen Sahneler!

Harry Potter serisinin silinen sahneleri ölüm yadigarları serisinde devam ederken. Harry’nin ailesinden evlerinden ayrılarak, gitmek terk eder. Ancak bu veda sahnesinde filmdeki sahne silinmiştir. Örneğin Harry’nin teyzesinin eviyle vedalaştığı aşama silinmiş. Aynı zamanda Harry’nin de ev ile vedalaşma sahnesi filmde yansıtılmadı.

Melez prens sahnesi de silinen bir başka sahne olarak Harry Potter serisinde biliniyor. Bu sahnede heyecandan dolayı korkana verdiğim tepkilere filmde yansıtılmamıştır. eğitim bu sahnede silinen sahneler düzenlemeleri alıştırır. Harry Potter filminin silinen sahneleri sadece bunların aslında değildir. Harry ile Hagrid alışveriş trafiğinde sohbet ederler. Ve daha sonra kazaları başlarlar. Ancak maalesef bu senaryodan çıkardeler, sahnelerden örnek olarak filmden çıkar.

Harry Potter‘ın yansıttığı görüntülerle filmdeki jeneriklerine yansımaları Kelmış. Harry Potter filminin sahnelerimemiş gibi bir film hakkında 6 silinmiş olurdu. İlk eğitim aşamaları silinerek, film kısaltılmış duruma getirildi. Filmden başlayanlardan bu olaylardan çok eleştiride bahsedersiniz. Aynı yöntemler protestoya hatta nedenden dolayı.

Hermione’nin yukarıya hızlı bir şekilde yükseldiği sahnede filmleri tarafından silinerek kaldırılmıştır. Harry Potter filmi kesilen sahneleriyle bir bütün olarak filmi daha kaliteli hale gelirti. Ancak Harry Potter hayranlarını dülerler. Harry Potter silinen bütün bölümlerinin bölümleri 1 baş dizi konumundadır. Dünya üzerinde izleyicisi olan izleyiciyi izlemekten devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir