Mete Gazoz’un sevgilisi kimdir? İşte Mete Gazoz hakkında her şey

featured

Tokyo Olimpiyatları’nda gururumuz olan Mete Gazoz’un hayatı ve özellikle de sevgilisi merak konusu oldu. 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda klasik yay bireysel finalinde İtalyan rakibini yenen milli okçumuz Mete Gazoz, altın madalya kazanınca tüm gözler Gazoz’a çevrildi. İşte hayatı merak edilen ve birlikte olduğu sevgilisi internette aratılan Mete Gazoz’a dair merak edilenler…

Mete Gazoz’un sevgilisi kimdir veya Mete Gazoz’un kız arkadaşı kimdir sorularına cevap vermeden önce olimpiyat şampiyonu sporcumıuzun hayatına göz atalım…

Mete Gazoz’un hayatı

1999 yılında doğan Mete Gazoz’un memleketi İstanbul’dur. 8 Haziranda doğan olimpiyat şampiyonumuz İkizler burcudur. Dünya Okçuluk Federasyonu’nun gelecek vaat eden 5 okçu arasında gösterilen milli gururumuz Mete Gazoz, Genç yaşında büyük başarılara imza attı.

İhlas Okulları mezunu olan Mete Gazoz, Arjantin’de düzenlenen Dünya Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda karışık takım klasik yay kategorisinde dünya 3’üncüsü olmayı başararak ilk kez dikkatleri üzerine çekti. Eskiden kendisi de Milli Takımda okçu olan babasının okçuluğa faydalı olabileceği fikriyle Mete Gazoz’a bazı dersler aldırması dönüm noktası oldu.

Okçulukta duruşun çok önemli olması nedeniyle sırt kasları gelişsin diye yüzmeye gönderildi. Gazoz, hem sağ hem de sol elin koordinasyonun sağlanması için basketbol takımına gitti. Okçuluğun nişan alınan bir spor olmasından kaynaklı olarak bakmak ve görmenin farkını ayırabilmesi için ise resim kursuna gitti.

Mete Gazoz, verdiği bir röportajda, “Bu zamana kadar antrenmanlarda attığım oklar, antrenman sayısı, kabataslak hesapladık. Yürüdüğüm mesafe dünyanın etrafını 4,5 tam tur atmaya denk geliyor” diyerek başarının azim ve çalışmayla geldiğini, hiç bir başarının tesadüf olmadığını anlatmıştı.

Meta Gazoz hakkında detaylar

Meta Gazoz yıllar önce verdiği bir röportajda hayatına dair merak edilenler de cevaplamıştı. Bu röportaja göre Mete Gazoz’un en sevdiği kitap Amin Maalouf’un yazdığı Semerkant’tır. En sevdiği film ise Christopher Nolan’ın yönettiği, başrolde Matthew McConaughey’in yer aldığı 2014 yapımı Yıldızlararası (Interstellar) filmidir.

Mete Gazoz’un en sevdiği yemek ise kuru fasulye ve pilav. (Gazoz’un dediği tam olarak şöyle: “Ama kuru fasulye, pilavın üzerinde olmalı. Ayrı ayrı pek de güzel gitmiyor.”)

Mete Gazoz sevgilisi kimdir?

Hayatına dair çok fazla detay bilinen altın madalyalı milli okçumuz Meta Gazoz’un sevgilisi de merak konusu. Mete Gazoz’un sevgilisinin kim olduğu son zamanlarda en çok aratılan ve merak edilenler arasında yer alıyor.

Bu kadar ayrıntılı bilinen hayatına rağmen Mete Gazoz’un sevgilisi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. bilindiği kadarıyla Mete Gazoz’un bir kız arkadaşı bulunmuyor. En azından şimdilik!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir