Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi

featured

2016 yılından beri üyelik karşılığında dizi ve film hizmeti sunan Netflix, gün geçtikçe kitlesini büyütüyor. Özellikle son yıllarda Türkiye’den çok fazla kullanıcısı bulunuyor. 1 aylık ücretsiz deneme imkanı tanıyan bu platform sonraki yıllar için ücret talep ediyor. Farklı kitleler için gruplama yapılan platformda ödenen ücretlerde bu gruplara göre ödeniyor. Ancak burada yayınlanan binlerce içeriği hiçbir ücret ödemeden de izlemek mümkün. Sizlerde ücretsiz olarak Netflix dizileri ve filmlerini izlemek istiyorsanız aşağıdaki sitelere bir göz atabilirsiniz.

 

1.Dizigom

Ücretsiz dizi ve film izleme sitelerinden biri olan Dizigom, Netflix’te ücretli üyelik ile sunulan dizileri izleme şansı tanıyor. Basit birkaç adınla üyelik oluşturabildiğiniz siteye istediğiniz zaman erişim sağlayabilirsiniz. Üye olduktan sonra sitenin üst bandında yer alan dizi kategorilerini seçmelisiniz. Bu alanı açtığınız anda Netflix dizileri başlıklı bir bölüm sizi karşılayacaktır. Bu sayede Netflix dizilerini ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. 

2.Diziyo

Yine ücretsiz olarak Netflix dizilerinizi izlemeye olanak sağlayan bir diğer sayfa Diziyo’dur. Kolayca ulaşabileceğiniz ve farklı türlerdeki dizileri izleyebileceğiniz bu sayfa da film ve dizi kategorileri ayrı olarak konumlanmıştır. Kullanımı basit olan sitedeki “Popüler Diziler” sekmesiyle aradığınız diziyi seçebilirsiniz. 

3.Watchill 

Üye olarak giriş sağlandığında aynı Netflix mantığıyla kaldığınız yerden devam edebileceğiniz geniş bir dizi ve film sitesidir. Görüntü kalitesi de çok yüksek olan bu film izleme sitesi aynı zamanda Netflix dizilerini bilgisayarınıza da indirerek izleyebilirsiniz. 

4.Dizipal

Oldukça kullanışlı olarak hazırlanan Dizipal sitesi tam da aradığınız platformlardan biri olacaktır. Öyle ki sayfa sadece ücretli dizi/film hizmeti sunan platformları hedef almıştır. Başta Netflix olmak üzere diğer ücretli sitelerdeki yayınları buradan kolaylıkla izleyebiliyorsunuz. İster üye olarak isterseniz de hiç kayıt oluşturmadan izlemek istediğiniz ücretli platforma tıklayın. Karşınıza o platformdaki tüm içerikler gelecektir. 

5.Fullhdizle

Diğer sitelerde olduğu gibi bu sayfadan da kolaylıkla Netflix içeriklerine ulaşabiliyorsunuz. Ücret ödemeden izleyebileceğiniz Netflix dizilerinin hepsi henüz buraya gelmemiş ama filmlerin büyük çoğunluğu mevcut. Siteyi takipte kalarak yeni dizilerin yüklenmesini bekleyebilirsiniz. 

6.Filmmom

Çok fazla içeriği içerisinde barındıran Filmmom, kullanım kolaylığı açısından kolay bir gruplama yapılan siteden ister Netflix dizilerini isterseniz de farklı dizileri rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Netflix TUDUM nedir? Ne zaman yayınlanacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir