Pelin Karahan’ın son hali görenleri şaşırttı!

featured

Çekimleri Kıbrıs’ta gerçekleşen ‘Kıbrıs: Zafere Doğru’ adlı dizide Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın ve Miray Akay ile başrolü paylaşan Pelin Karahan, Nişantaşı’nda bir AVM çıkışı görüntülendi. 

Önümüzdeki hafta düzenlenecek film galası için alışverişe çıktığını ve Kıbrıs-İstanbul arası sürekli gidip geldiğini, bu yüzden evdeki çocuklarını çok özlediğini ifade eden Karahan, “Arada gelip gidiyorum boşluğum vardı, haftaya film galam olacak. Kıyafet alışverişine çıktım. İnanılmaz bir koşturmam var” şeklinde konuştu.

“Dokuz kilo verdim”

Aynı zamanda ketojenik beslenip kick boks yaptığını, bu sayede 48 kiloya düştüğünü anlatan ünlü oyuncu, “Dokuz kilo kadar verdim, sağlam bir diyet ve spor yaptım. Böyle daha iyi ve sağlıklı hissediyorum. Daha fit ve ekranda daha iyi gözüktüğümü düşünüyorum. Hayat biçimi haline geldi bu beslenme şeklim. Şimdi 48 buçuk kiloyum bunu korumam lazım, ketojenik beslenme yaptım. Hem fonksiyonel antrenman hem kick boks yaptım” ifadelerini kullandı.

 

“Azim ve kararlılık isteyen bir süreç”

Kick boksa olan tutkusunu ve azmini anlatan Karahan, “Çocukları okula gönderince sabah erkenden spora gidiyorum. Kıbrıs’tan buraya gelince hemen sporumu ayarlıyorum, bu azim ve kararlılık isteyen süreç” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir