TELEKİNEZİ Nedir?

featured

Telekinezi veya nesnelerin zihinle hareketi ile gerçekleşen zihinsel yeteneklerden biridir. İnsanlar telekinetik güçlerini yüzyıllardır yeni şeyler yaratmak ve eski sorunları çözmek için kullandılar. Ancak çok az insan telekinezi nedir, nasıl kullanılacağını veya neler yapabileceğini bilir. İnsanların kendi telekinezilerini anlamalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak için konuyla ilgili bazı düşünceleri burada bulabilirsiniz.

Önce telekineziyi tanımlayalım. Nesneleri veya bilgileri zihinle hareket ettirme veya yönlendirme yeteneğini tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Nesneler, bozuk para veya elma gibi fiziksel veya belirli bir yönü gösteren bir ok gibi bilgilendirici olabilir. Ayrıca, kendinizi veya başkalarını tehlikelerden korumak için telekinezinizi kullanabilirsiniz.

Esasen, gücünüzü kullanmak yürümek kadar doğaldır; sadece onu nasıl kontrol edeceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Son günlerde bu alanda yapılan çalışmaların hepsi hız kazanmıştır. Düşünce gücüyle nesneleri hareket ettirmek günümüzde telekinezi ile mümkün olan bir süreçtir. Fakat bu süreçte profesyonel bir eğitim almanın önemi oldukça fazladır. Böylelikle daha başarılı bir şekilde düşünce gücünüzü kullanma yetisine sahip olma fırsatına erişebilirsiniz.

TELEKİNEZİ Ne İşe Yarar?

Herkesin telekinetik gücü olsa da herkes yeteneklerini nasıl kullanacağını bilmiyor. Çoğu insan gücünüzü kullanmanın tehlikeli olduğunu ve bundan kaçınılması gerektiğini düşünür. Ancak, gücünüzün birçok kullanım alanı vardır; işte sadece birkaç örnek: nesneleri hareket ettirmek, eşyalar yaratmak, kendinizi ve başkalarını tehlikeden korumak ve çok daha fazlası. Bu nedenle, insanların kendi telekinezi yeteneklerini kimseye zarar vermeden veya hiçbir şeye zarar vermeden anlamaları ve kullanmaları önemlidir.

Birçok insan, gücünüzü kullanmanın uzay, zaman, enerji ve maddedeki dalgalanmaları ezberlemeyi gerektirdiğine inanır. Bu tamamen aslında doğru değildir. Gücünüzü kullanmak için hiçbir şeyi ezberlemene gerek yoktur. Tek ihtiyacınız olan irade ve konsantrasyondur. Gücünüzü nasıl kontrol edeceğinizi, basitçe bir nesnenin hareket etmesini isteyerek ve onun gitmesini istediğiniz yere konsantre olarak öğrenebilirsiniz. İnsanlar yüzyıllardır zihinsel güçlerini kullanmışlardır; Günümüz dünyasında bunu güvenli bir şekilde yapmamaları için hiçbir sebep yok.

TELEKİNEZİ Becerisi Nasıl Eğitilir?

Telekinezinizi eğitmenin birçok yolu vardır ve hepsi etkilidir. En yaygın yol  ‘mentalizasyon ‘ olarak adlandırılır. Bu, bir nesnenin nereye gitmesini istediğinizi zihinsel olarak hayal etmek ve bu hayal edilen hedefi gerçekleştirmeye konsantre olmak anlamına gelir. Diğer bir yaygın yol, gücünüzü kullanırken zihninizde yapacağınız şeyi fiziksel olarak uygulamak anlamına gelen  ‘zihinsel uygulama ‘ olarak adlandırılır. Diğer yöntemler arasında bir araç kullanmak ve hedefin kendisi yerine o aracın hareketine odaklanmak yer alır. Gücünüzü kullanırken denemeler yapmanın yanlış bir yolu yoktur.

Telekinezi, nesneleri zihinle hareket ettirme veya kontrol etme eylemidir. Onlarca yıldır halkı büyüleyen paranormal bir yetenektir. İnsanlar filmlerde ve televizyonda telekinezi yaptı, ancak bilim adamları henüz bunu açıklamadı. Bu yeteneğe sahip olanların bunu gerçekleştirmenin farklı yolları vardır. Nesneleri fiziksel olarak dokunmadan hareket ettirebilirler. Herkesin telekinezi yapma yeteneği vardır, ancak herkes bunun ne olduğunu bilmiyor.

TELEKİNEZİ Tam Olarak Nedir?

Çoğu insan telekineziyi bir tür sihir numarası sanıyor. İnsanlar paranormal yeteneğe atıfta bulunurken bu terimi kullanma eğilimindedir. Bu açıkçası, çünkü insanlar bunu anlamıyor. İnsanlar bu terimleri kullanmak yerine genellikle ne yaptıklarını tanımlarlar. Örneğin bir adam telekinezi yaparken düşünceleriyle kalemi hareket ettirdi.

İnsan zihni inanılmaz bir şeydir; insanlığın en büyük eserlerinden biridir. İnsanlar akıllarını her gün sayısız şekilde kullanırlar. Bazıları zihinlerini telekinezi yapmak için kullanır hem bilim adamlarını hem de kişileri şaşırtan bir eylemdir. Herkes, meditasyon veya hipnoz yoluyla zihnini eğiterek bu beceriyi nasıl gerçekleştireceğini öğrenebilir. Bundan sonra, nesneleri zihinleriyle zihinsel olarak kontrol etmeyi ve düşüncelerini onlara yansıtmayı öğrenebilirler. Bu beceri için eğlenceden askeri operasyonlara kadar pek çok uygulama vardır, olasılıklar sonsuzdur.

Hareket eden nesneleri düşündüğümüzde aklımız genellikle insan gücüne odaklanır. Bir şeyleri nasıl fırlatabileceğimizi veya ellerimizle nasıl kırabileceğimizi düşünüyoruz. Ancak kişinin fiziksel gücü bir şeyleri hareket ettirmenin tek yolu değildir. Bazı insanlar, nesneleri hiç çaba harcamadan hareket ettirme konusunda doğuştan gelen bir yeteneğe sahiptir. Bunlar sırasıyla telekinezi ve astral projeksiyon olarak bilinir. Esasen telekinezi olan bir kişi düşünceleriyle nesneleri hareket ettirebilir ve bir astral seyahat edebilir. Böylelikle başarılı düşünce gücüyle eylemler gerçekleşmiş olur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir