Yeni Tanıştığınız Flörtünüzle İzleyebileceğiniz 10 Netflix Filmi

featured

Film izlemek söz konusu olduğunda bunun en zor kısmı filmi seçmek için harcanan zamana denk gelmektedir. Öncelikle ne tarz bir film izlemek istediğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Özellikle yeni tanıştığınız bir flörtünüz ile birlikte film izleme planınız varsa işiniz daha da zorlaşabilir. 

Flörtle İzlemek İçin Film Nasıl Seçilir?

  • Bunun için flörtünüzün nelerdne hoşlandığını zevklerinin ne olduğu keşfetmeniz sizin açınızdan iyi bir başlangıç olabilir. 
  • Onunla film izlemeye karar vermeden önce hangi yönetmenleri sevdiğini sormak size bir yol açabilir. Bu sayede flörtünüzün film zevkini çözmüş olur ve listenizde bulunan filmleri daha kolay eleme şansını yakalayabilirisiniz. 
  • Ona en sevdiği filmleri sorabilir ve hoşlandığı türleri bulabilirsiniz. Bu sorgulamayı yapmadığınız takdirde flörtünüz filmin yarısında sıkılabilir ve filmi bitiremeyebilirisiniz. 
  • Film izleme platformalarına bakılacak olursa en iyi seçimlerden birine Netflix diyebiliriz. Netflix’te birbirinden farklı film katagorilerine sahip olabilir ve istediğiniz takdirde altyazılı , dublaj veya orijinal dil seçenekleri ile filminizi izleyebilirsiniz.

Netflix’te Flörtünüzle İzleyebileceğiniz En 10 Netflix Fimi 

Netflix içinde yüzlerce film ve dizi seçeneği ile sizlere keyifli bir izleme deneyimi sunmaktadır.  Her ülkeden bambaşka filmler ve diziler bulabileceğiniz Netflix sizlere akıcı bir izleme keyfi sunmaktadır.  Eğer bu seferki filminizi flörtünüz ile beraber izleyeceksiniz film seçiminde sizlere yardımcı bir liste bulunmaktadır. Romantik, aksiyon, gerilim, korku gibi birçok seçeneği içinde barındıran listede dilediğiniz her tarza uygun filmlere rastlayabileceksiniz. İşte flörtünüzle izleyebileceğiniz en iyi 10 Netflix filmi:

Crazy Rich Asians

New York’lu olan Rachel, Singapurlu olan sevgilisinin ailesi ile tanışmak adına uzak diyarlara gitmesini konu edinmektedir. Bu süreçte iki farklı kültürün bir araya gelmesi ilgi çekici bir hal almaktadır.

The Ugly Truth

En romantik fimler arasında olan bu film sayesinde flörtünüzle aşkınızın ilk adımlarını atabilirsiniz. Birbirlerine çok zıt iki karakterin çatışmasından doğan aşk muhteşem bir romantik film ortaya çıkarmaktadır.

All The Bright Places

Kendi içinde farklı bir romantik yapıya sahip olan bu film akıl hastalığına sahip olan iki genç arasındaki çatışmayı içermektedir.

Tall Girl

Dış görünüşü dolayısıyla içine kapanmış olan genç kız, kendinden daha uzun olan Stig ile yakınlaşmaya başlamaktadır.

News Of The World

Eğer bir macera tutkunuysanız bu filmi izlemeden geçmeyin. Hayatında birçok savaş görmüş olan baş kahramanın küçük bir kız ile tanışması sonrasında hayat çizgisi değişmektedir.

The Old Guard

Ölümsüzlük konusunu ustaca işlemiş olan bu film sizlere aksiyon dolu bir deneyim sunmaktadır.

Rampage

İnsanlarla arasında bir uzaklık olan baş kahraman sonrasında bir goril ile kurduğu bağ sonucu birçok hayvanın başka bir hayvana dönüştürüldünü fark eder. 

Lost Bullet

#netflix

Eğer polisiye filmlerden hoşlanıyorsanız bir polis ile suçlu arasındaki hikayeyi konu alan bu filmi izlemelisiniz.

Captain America

Süper kahramlardan oluşan bu film sizlere nostaljik bir hava yaratacaktır.

Upgrade

Eğer yapay zeka içerek filmlerden hoşlanıyorsanız hem gerilim hem de yapay zeka konusunu içeren bu filmi tercih edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir