Bitcoin Madenciliği Yaparak Para Nasıl Kazanılır?

Bitcoin Madenciliği Yaparak Para Nasıl Kazanılır?

 

Gün geçtikçe kripto para terimini sıkça duyar olduk. Etrafımızdaki herkes bu para cinsinden yatırım yapmaktadır. Bitcoin de bir kripto para cinsi olup, değeri de hızlı bir şekilde artar. Bu sayede kar oranı epey yüksektir. Peki Bitcoin tam olarak nasıl bir kurdur ve Bitcoin madenciliği yaparak para nasıl kazanılır? Sanal paralarla yatırım yapmak için bilinmesi gereken yöntemler vardır. Bu yöntemleri öğrenip istediğiniz yatırımı yapabilir, para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Sanal para yatırımına yeni başlayanlar için en uygun yöntem, al-sat yapmaktır. Ne kadar paranızın olduğu bu yöntemde önemli değildir. Çekinceleriniz varsa, ufak bir miktar ile risk almadan, al-sat yöntemini kullanabilirsiniz. Böylelikle kripto paralar ile tanışmış olursunuz. Bitcoin almak da bunlardan biridir. Bu para cinsini almak, tıpkı hisse senedi veya Dolar-Euro almak gibidir. Yapmanız gereken ilk şey BTC sitelerinden birine üye olmak. Bundan sonra ki adım ise; kredi kartı yahut banka kartıyla istenilen miktar kadar Bitcoin almak.

Bitcoin Madenciliği Yaparak Para Nasıl Kazanılır?

Bitcoin’de dikkat etmeniz gereken, anlık değişen kar oranlarıdır. Bu size döviz sistemini hatırlatabilir. Döviz de anlık olarak değişen bir sisteme sahiptir. Bitcoinlerinizin anlık değişen kar oranlarını takip ederek, istediğiniz rakama ulaştığınız zaman üye olduğunuz platform üzerinden hemen satabilirsiniz. Arzu ederseniz, yatırımınızı uzun vadeli olarak planlayarak, paranızı saklayabilirsiniz.

Altın veya dövizde geçerli olan bozdurma işlemi, Bitcoin’de yoktur. Bu da, bu para cinsinin bir başka avantajıdır. Dilediğiniz zaman sanal paranız ile alışveriş yapabilirsiniz. Böylelikle yatırımınıza para bağlamış olmazsınız ve istediğiniz zaman kullanım yapabilirsiniz. Üstelik dilediğiniz kadarını kullanırsınız.

Bitcoin Madenciliği Nedir?

Kripto paralarda madencilik için birçok yöntem mevcuttur. İstediğiniz yöntemi seçip yatırımlarınızı genişletebilirsiniz. Bitcoin madenciliğini şu şekilde tahayyül edebilirsiniz; sayıların gömülü olduğu bir madenden, uygun rakam kombinasyonlarıyla paraları çıkarmak. Şu şekilde anlatılabilir; bir sayı dizisi hayal edin. Bu sayı dizisini tamamlayan rakamlar piyasa da bulunan Bitcoinlerdir.

Bitcoin Madenciliği Yaparak Para Nasıl Kazanılır?

Bu rakamlar belli bir zincirin parçasıdır, size düşen uygun parçayı bulup bütüne eklemektir. Bunun içinde gerekli problemleri çözmeniz gerekir. Bu işlemlerin sonunda bulduğunuz Bitcoinler sizin olmuş oluyor. Yani kazma işleminin sonucunda ödülünüze kavuşuyorsunuz. Tabi tüm bunlar için gelişmiş cihazlara sahip olmanız gerekmekte. Bu cihazlar sayesinde sürekli yeni rakam kombinasyonları deneyebilirsiniz. Makineler sizin yerinize dakikada yüzlerce sayı denerler ve Bitcoinleri ararlar. Bu cihazları madenlerde kullanılan kazma ve küreğe benzetebiliriz. Bunların hepsi büyük ve uzun vadeli yatırım yapmak için gerekli olan şeylerdir.

Bitcoin Madenciliği Yaparak Para Nasıl Kazanılır?

Şayet siz uzun ve büyük bir yatırım yapmak istemiyorsanız, bu cihazlara sahip olmadan bulut madenciliği yapmanız mümkündür. Bulut madenciliği ise, bu cihazlara sahip olan şirketlerden, makinelerini sanal olarak kiralamakla yapılır. Böylelikle bu şirketler sizin için bahsi geçen cihazları çalıştırarak, Bitcoin madenciliği yapmış oluyor. Bu şirketler ay sonunda gerekli giderleri düşerek, hesabınıza bulunan Bitcoinleri aktarıyor. Bu yöntem daha risksiz bir yöntemdir. Aşina olmadığınız bir piyasaya bu yöntemle girebilirsiniz. Böylelikle sanal yatırım fırsatlarından yararlanmış olacaksınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir