Kalemle saç ekimi (Choi İmplanter) nedir ?

Kalemle saç ekimi (Choi İmplanter) nedir ?

Choi implant tekniği kısacası, kalem yöntemi ile birlikte kişinin saç dipleri biriktirilerek, sık olmayan bölgelere uygulanan yöntemdir. Kalemle birlikte saç diplerine yerleştirilen bu yöntem sayesinde, işlem esnasında saç diplerine yeni bir kanal eklenmesine gerek kalmadan uygulanır. Kişiden alınan saç dokuları ile birlikte, herhangi bir merkezi alan açılmadan, işlem yapılmaktadır. Bu yüzden  herhangi bir gereksinim duymadan, kişiden alınan saç hücreleri aktarılır ve uygulandığı bölgelerde, saçların eski gücünü kazanma seviyesi, yüksek oranlarda sonuca ulaştırılır.

Kalem yöntemi ile birlikte, Choi İmplanter tekniği, ekim sağlanacak bölgeler için, saç diplerine eklenti açısından tercihen, ense bölgesindeki diplerden alınan sonuçlar ile işlem yapılmaktadır. Ense bölgesindeki saç dipleri, herhangi bir olasılık veya etken göstermediği için, bu bölge üzerinden alınan sonuçlar ile uygulanan bölgelerde, herhangi bir problem yaşanmamaktadır. Ense tarafından toplanan verimli saç dipleri,  sıkıntı yaşanan bölgelere anında aktif edilmektedir.

Choi İmplanter Avantajları?

Choi İmplanter tekniği ile birlikte, saç ekimi bölgelerine uygulanan çaplarda, kalem ile ufak delikler üzerinden, işlemlerin yapılması ile birlikte daha az belirtilerin seyrettiği, ve hızlı sonuçlarında netice göstermesi gözetilmektedir . Choi implanter yöntemi ile birlikte, vücut üzerinde herhangi varyasyonların yaşanmadığı, kanama oranının seyrek yaşandığı veya hiç gözükmediği meydandadır. Bununla birlikte, herhangi tıbbi işlemlerin de uygulanmadığı saç ekimin de, herhangi bir hasar söz konusu olmazken, baş ağrısı vb. komplikasyonların getirdiği, sonuçlarda gözetilmemektedir.

Saç köklerinde, enfeksiyon kapma olasılığının da yaşanmadığı, göz önünde bulundurulursa, saç diplerine ek yapılırken oluşumun sağlanması açısından, direk nakil işlemi uygulanmaktadır. İşlemlerin kısa bir süreç içerisinde yaşandığı ortamda, uyuşturmaya yönelik işlemler de yapılmaz. Bununla birlikte, çok az ilaç komplikasyonu da sağlanmaktadır. Choi implanter tekniği ile birlikte, saç üzerine uygulanan yöntemler sırasında, saç kesimi uygulanmadan hareket edilir. Bu sebeple saç ekimi uygulanacak bölgeye, hem kök hücre açısından,  hem de saç ekimi bölgeleri, daha hızlı süreç içerisin de iyileşmeye yönelir.

Kalemle saç ekimi (Choi İmplanter) nedir ?

Bilinmesi ve Dikkat edilmesi gerekenler

Kalemle saç ekimi uygulaması, kolay bir işlem olmadığı için tek bir kişi üzerinden hareket edilmez. Ekip üzerinden hareket planlandığı ve bu süreç içerisinde, kısa süreçli iyileşmeye yönelik, işlemlerin uygulandığı ortam da esas konu sağlığa önemdir. Yapılan işlemler ve ekip üzerinden uygulanan sonuçlar orantısında, fiyat bütçesi de yükseklik seyredebilir. Bununla birlikte, öngörülen süreçler doğrultusun da hızlı iyileşme ile birlikte, doğru sonuçların da ortaya çıktığını da söyleyebiliriz.

Herhangi Bir Ağrı Hissi Yaşanır mı ?

Bu tarz operasyonlarda, anlattığımız üzere, herhangi bir ağrı problemi gözetmeden işlem yapılır. Kişinin komplikasyonları da göz önünde bulundurulursa, hataya yer verilmemektedir. Kullanılan ilaçların bile yan etkisi olmadan, yön verildiği bu uygulama yöntemi, güvenli bir şekilde saçlarınıza yenilik katmayı hedeflemektedir. Bu yüzden güvenilir bir şekilde işlem yaptırabilirsiniz.

Her Kesim üzerinden Bu İşlem Uygulanabilir mi ?

Asyalılar üzerinden kurulan bu sistem, teknik açıdan uzmanlara göre kolay bir teknik olmadığı gözlemlense de ve her kesim üzerinde denenemeyeceği fikirleri ön plana atılsa da , birtakım testler ve araştırmalar sonucu, çalışmalarda sadece Asyalılara özel olmadığı kanısı getirilirken, bu sistemin dünya üzerinde, yayılması gerektiği sunularak yayılım sağlanmaktadır. Bu şekilde, Choi implanter teknikleri geliştirilirken diğer yandan da , gerekli aletlerin tedarikleri de sağlanmaktadır. İhtiyaç duyan herkes bu yöntemleri deneyebilir. Güvenli hareketlerin odağında, saç ekimine verilen önemi bir kez daha görmekteyiz. Her kesimin odağın da sağlığınıza ve saçlarınıza önem veriyorsanız, bu işlemler üzerinden hareket edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir