1. Haberler
  2. Dizi Film
  3. Marvel Sinematik Evrenindeki En Güçlü Silahlar

Marvel Sinematik Evrenindeki En Güçlü Silahlar

marvel silahları

Milyonlarca izleyiciye sahip olan Marvel dünyası her geçen gün kendisini geliştirmeye devam ediyor. Marvel dünyasında birçok güçlü silah bulunuyor. Bu silahlar süper kahramanlara büyük avantaj sağlıyor. Marvel evrenindeki en güçlü silahlar süper kahramanların güçleriyle uyumlu şekilde tasarlanmıştır. Günümüzde Marvel kahramanları silahlarıyla bir bütün halinde izleyicileri tarafından tanınıyor.

Thor’un Çekici!

Marvel kahramanları içerisinde önemli bir yere sahip olan Thor, hem İskandinav mitolojisinde hem de Marvel filmlerinde çekiciyle özdeşleşmiştir. Thor’un çekici Marvel evrenindeki en kuvvetli silah olarak nitelendirilir. Thor çekiciyle yere vurduğunda Ragnarok gerçekleşerek dünyanın sonu gelecektir. Thor devlerle her daim rekabet halinde savaşır. Girdiği hiçbir savaşı kaybetmeyen Thor çekiciyle düşmanlarına üstünlük sağlar.

thor'un çekici

Thor’un çekici yıldırım atma özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda geri dönme özelliğine de sahiptir. Thor çekicini ne kadar uzağa atarsa atsın çekiç Thor’a geri dönecektir. Thor’un çekici Marvel dünyasının en güçlü silahı olarak karşımıza çıkıyor.

Yaka Arrow Oku!

Marvel galaksisinin en önemli silahlarından birisi de Yaka Arrow oku olarak karşımıza çıkar. Okun gücü o kadar yüksektir ki, kime isabet ederse onu yok eder. Youndu zihninden kimi geçirirse ok o kişiye otomatik olarak gidiyor. Okun hiçbir şekilde sapma olasılığı bulunmaz. Ok süratiyle farkını ortaya koyar. Kilometrelerce ötedeki düşmanlarını bile haklamaya sahip konumdadır. Yaka Arrow oku düşmanlarına her daim Marvel dünyasında korku salmıştır!

Yaka Arrow oku

Odinin Kılıcı!

Thor’un babası olarak bildiğimiz Odin, tanrıların babası olarak bilinir. Marvel evreninde oldukça önemli bir yere sahip durumdadır. Odinin kılıcı düşmanlarına korku salan, dayanıklı ve keskin yapısıyla ön plana çıkar. Odin’in kılıcı bütün evreni ortadan kaldıracak kadar güçlü bir kılıçtır. Kılıç Odin’den Thor’a geçmiş durumdadır. Ancak Thor kılıcı kullanmaz.  Kılıç ne kadar güçlü olursa olsun Marvel dünyasındaki kozmik yaratıklara karşı etkisiz kaldığınız görüyoruz. Kozmik yaratıklara karşı bir üstünlük sağlamadığından dolayı Odin farklı silahları da kullanır!

odin kılıcı

Darhold Kitabı!

Eski tanrılardan olan Darhold tarafından oluşturulan kitap Marvel dünyasının en güçlü silahlarından birisi konumundadır. Kitapta bütün kara büyüler toplanıyor. Kitap hiçbir şekilde hasar görmeyen yırtılmayan deri üzerine yazılmış durumdadır. Dünyadaki hiçbir şey Darhold kitabını yok edecek güce sahip değildir. Dolayısıyla Darhold kitabına sahip olan kişi düşmanlarına karşı büyük üstünlük kurar. Aynı zamanda kitap tanrıları çağırabilme özelliğine de sahip durumdadır. Dünyanın karanlık boyutlarını açarak dünyaya kötülüğün hakim olmasını sağlıyor.

Küpler!

Marvel evreninde kozmik küpler en güçlü silahlardan birisi olarak bilinir. Marvel dünyasının en tehlikeli varlıkları tarafından oluşturulan bu küpler evrene kötülüğün hakim olmasını sağlar. Küplerin gerçek olanı değiştirme yetkisi bulunuyor. Küpler var olana yeni özellikler verir. Aynı zamanda korkunç yaratıkları evrende yaratabilme özelliğine sahip bir silah olarak karşımıza çıkar.

marvel küpler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir