PSG, Messi Transferinde Mutlu Sona Ulaştı!

PSG, Messi Transferinde Mutlu Sona Ulaştı!

PSG, Messi Transferinde Mutlu Sona Ulaştı! Lionel Messi, Paris kulübüyle bir anlaşmaya vardıktan sonra PSG’ye katıldı.

Arjantinli yıldız, sağlık kontrolünden geçmek üzere Paris-Saint-Germain ile sözleşme imzalamak için Salı günü yani gün içinde Paris’e gelecek. Çarşamba günü de profesyonel bir sözleşme imzalamak adına bir basın toplantısı düzenlenecek.

8 Ağustos Pazar günü FC Barcelona’ya veda ettikten sonra, Lionel Messi’nin gidik rotası şimdi doğrulandı: sansasyonel bir darbeyi başaran Paris-Saint-Germain olacak. Le Monde’da konuya yakın bir kaynağa göre, Arjantinli yıldız ve PSG kesin bir anlaşmaya vardı. Oyuncunun Salı günü başkentte tıbbi muayeneden geçmesi ve sözleşmesinin resmi olarak imzalanmasına devam etmesi bekleniyor. Çarşamba günü Parc des Princes’te bir basın toplantısı da yapılacak.

Parisli kulübün taraftarları, Barcelona’daki gazetecilerin haberleri sonrası oldukça ateşliydi: Pazar akşamı, Le Bourget havaalanında dünya  yıldızını karşılamak için birkaç düzine insan toplanmıştı. Arjantinli’nin perşembe günü ömür boyu kulübünden ayrıldığının acımasızca duyurulmasından bu yana, 34 yaşındaki oyuncunun en ufak bir hareketi dikkatle incelenmiş ve PSG olası transferi büyük heyecan içinde beklenmişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir